AK PARTİ HATAY’DA SEÇİM HAZIRLIĞI

AK PARTİ HATAY’DA SEÇİM HAZIRLIĞI

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal geçtiğimiz günlerde il binasında geniş katılımlı bir istişare toplantısı düzenledi. Teşkilatlardaki çalışmaların gözden geçirildiği toplantıya AK Parti  Hatay milletvekilleri ,  Belediye Başkanları ile kadın ve gençlik teşkilatları başkanları katıldı. AK Parti Hatay’da Adem Yeşildal’ın il başkanı Seçilmesinden bu yana teşkilatlardaki çalışma azminin ve seçilmiş belediye meclis üyelerinin daha uyumlu çalışır hale geldikleri gözlemleniyor.

Mahalle ve sandık sorumlularına kadar teşkilattaki her birimin yaptığı çalışmaların düzenli olarak İl Başkanı Adem Yeşildal’a rapor edildiği ve bu raporların istişare toplantısında gözden geçirildiği bildirildi. Toplantıda ayrıca cumhur ittifakı içerisinde yer belediyelerin çalışmaları da mercek altına alındığı ve HBB’nin ilçelerde yapmadığı ve aksattığı hizmetlerinde konuşulduğu bu eksikliklerin tamamlanması için ilçe belediyelerinin harekete geçmesi doğrultusunda kararlar alındığı bildirildi. Haber:Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.