SAMANDAĞ BELEDİYESİ MAHALLELER ARASI FUTBOL ŞÖLENİ DEVAM EDİYOR

SAMANDAĞ BELEDİYESİ MAHALLELER ARASI FUTBOL ŞÖLENİ DEVAM EDİYOR

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın öncülüğünde, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Mahalleler Arası 3. Geleneksel Futbol Turnuvası Seçkin Köse Sezonu’nda kıyasıya mücadeleler devam ediyor.

Spora ve sporcuya büyük önem veren ve her anlamda destek olan Samandağ Belediyesi tarafından, gençleri spora yönlendirerek, mahalleler arası dayanışmayı pekiştirmek amacıyla düzenlenen turnuvada takımlarını desteklemek için gelen taraftarlar, coşkuyla takımlarına tribünden destek veriyorlar.

Samandağ Belediyesinden yapılan açıklamada Sosyal Belediyeciliğin bir göstergesi olan bu gibi etkinliklerin devam edeceği belirtilerek; ” İlçemizde spor, sanat ve kültür alanında proje üretmeye devam ediyoruz.Belediyemizce düzenlemiş olduğumuz Mahalleler Arası 3. Geleneksel Futbol Turnuvası Seçkin Köse Sezonu hız kesmeden devam ediyor.Samandağ Belediyesi olarak sosyal faaliyetleri arttırmaya; sanat, spor ve kültür alanında projeler üretmeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.