DEFNE İPEĞİ BEYPAZARI FESTİVALİNDE TANITILDI

DEFNE İPEĞİ BEYPAZARI FESTİVALİNDE TANITILDI

Hatay’ın Defne İlçesi’nde faaliyet gösteren Defne Belediyesi Koza Evi’nde Dokuma Ustası olarak görev yapan Tülay Genç, Ankara’nın Beypazarı İlçesi’nde Beypazarı Belediyesi tarafından düzenlenen 27’nci Uluslararası Beypazarı Festivali’ne katılarak Defne İpeğini tanıttı.

Defne İlçesi’nde İpekböceği Yetiştiriciliği ve İpek Dokuma alanında faaliyet gösteren Defne Belediyesi Koza Evi’nde Dokuma Ustası olarak çalışmalarını sürdüren Tülay Genç, geçtiğimiz hafta sonu Ankara’nın Beypazarı İlçesi’nde düzenlenen 27’nci Uluslararası Beypazarı Festivali’ne katılarak Defne İpeğini tanıttı.

3 gün boyunca gerçekleştirilen festival etkinliğine katılım gösteren Defne Belediyesi Koza Evi Dokuma Ustası Tülay Genç, Koza Evi’nde üretilen ipek ürünlerini açtığı stantta protokol üyelerine ve vatandaşlara tanıttı. Gerçekleştirilen etkinlik sonrasında Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap tarafından festivale katılım ve desteklerinden dolayı Defne Belediyesi Dokuma Ustası Tülay Genç’e plaket takdim edildi.  

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.