HATAY’DA HAYAT ADETA DURDU

HATAY’DA HAYAT ADETA DURDU

Hatay’da Kuvvetli Fırtına Hayatı Felç Etti

Hatay’ın merkez Antakya ilçesi başta olmak üzere ve ilçelerinde, şiddetli rüzgar ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

Antakya ilçesinde su içerisinde kalan yollarda karayolları ekiplerince çalışma başlatıldı. Gece saatlerinde etkili olan rüzgar ve sağanak nedeniyle kent merkezinde bazı yollarda su birikintisi oluştu.

Konteyner kentlerde ve işyerlerinde su sızıntıları vatandaşlara adeta işkence çektirirken, vatandaşların çağrılarına yetkili birimler sessiz kalarak süreci izlemekle yetindi. Depremzede vatandaşlara yağış çilesi de eklenince Hatay’da hayat adeta durdu.

BELEN’DE FIRTINA ÇATIYI UÇURDU

Belen ilçesinde rüzgarın etkisiyle ağaçlar devrildi, Cumhuriyet Mahallesi’nde bir iş yerinin çatısı uçtu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri çatının uçtuğu bölgede yolu trafiğe kapattı. İtfaiye ekiplerinin devrilen ağacı kaldırmasının ardından yol tekrar ulaşıma açıldı.

DÖRTYOL’DA YOLLAR ULAŞIMA KAPANDI

Dörtyol ilçesinde de Hacı Bayram Türkoğlu Bulvarı ile Numuneevler ve Sanayi mahallelerinde yağış nedeniyle yollarda su birikintisi oluştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.