BAŞKAN SARI’DAN YENİ PROJE MÜJDESİ: SURVİVOR MACERA PARKI KAZANDIRILACAK

BAŞKAN SARI’DAN YENİ PROJE MÜJDESİ: SURVİVOR MACERA PARKI KAZANDIRILACAK

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçeye canlılık katacak yeni bir proje için kolları sıvadıklarını duyurdu. Sarı, geleceğimiz olan çocukların ve gençlerin eğlenebileceği modern oyun alanları oluşturma hedefiyle hayata geçirilen Survivor Macera Parkı projesinin çalışmalarını yerinde inceledi.

Depremin izlerini silme ve ilçeyi yeniden inşa etme gayretleri kapsamında, Yenişehir Mahallesi’nde bulunan belediye parkında başlatılan dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Ziraat Bankası’nın üstünde bulunan alanda yapılan yeniliklerin kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Sarı, parkın en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulacağını ifade etti.

Başkan Sarı, “Altınözü’müzün merkezine canlılık katıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın hoşça vakit geçirebilmeleri için yeni oyun alanları kazandırmak adına ilçemizde yapımına başladığımız Survivor Macera Parkımızın çalışmalarını yerinde inceledim.

REKLAM ALANI

Depremin izlerini silme, ilçemizi yeniden inşa ve ihya etme çalışmalarımız kapsamında Yenişehir Mahallemizde Ziraat Bankası’nın üstünde bulunan belediye parkımızda başlattığımız dönüşüm çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayarak bölgeyi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.