ÖZEL: GÜNDEMİMİZ DAİMA HATAY

ÖZEL: GÜNDEMİMİZ DAİMA HATAY

TBMM Çevre Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel, deprem bölgesinin tüm yoğunluklarına rağmen ilk gündemleri olmaya devam edeceğini söyledi.

Hatay’ın imarı, inşası ve ihyası için çalışmaları aralıksız sürdüreceklerini kaydeden Özel, “Deprem bölgemizin süratle ayağa kaldırılması öncelikli gündemimiz olmayı sürdürecektir. Şartlar ne olursa olsun 6 Şubat gecesi yuvası yıkılan, yakınlarını kaybeden depremzede kardeşlerimizin yanında olacak, inşallah güvenli yuvalarını peyderpey teslim edeceğiz. 6 Şubat’ta yaşanan depremi dün gibi hatırlıyoruz. Hatay’ımızda yaralarımızı sarmak için haftalarca vatandaşımızla omuz omuza verdik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, nasıl her depremde, selde, heyelanda ve yangında milletimizin yanında olduysak, asrın felaketinde de milletimizle birlikte bir seferberlik şuuruyla çalıştık. Devletimiz tüm imkanlarıyla deprem bölgesinde olacak.

TÜM VATANDAŞLARIMIZI HANELERİNE KAVUŞTURACAĞIZ

REKLAM ALANI

Amacımız, yıl sonuna kadar en az 200 bin konutun teslimini gerçekleştirip, vatandaşlarımıza teslim etmek. Afetzede kardeşlerimizin yüzü gülene kadar biz burada olmaya devam edeceğiz, onları yalnız bırakmayacağız. Allah’ın izniyle, Hatay’ımızı ve medeniyetler kurmuş tüm bu şehirlerimizi, şanına yaraşır şekilde ihya edeceğiz. Bu noktada devletimiz, tüm çalışma arkadaşlarımız ‘yeniden inşa ve yeniden ihya’ konusunda son derece kararlı ve dirayetlidir. Yıllardır, istisnasız dünyanın her yerine yetişen devletimiz, afetin yaralarını sarmak konusunda elbette büyük bir deneyime sahip. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde; şartlar ne olursa olsun, deprem bölgesinin ikinci plana düşmesine asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Hatay’ımız, en önemli gündemimiz olmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.