ANTAKYALILAR TEK SES “BAŞKAN YILMAZ” DİYOR

ANTAKYALILAR TEK SES “BAŞKAN YILMAZ” DİYOR

5 yıldan bu yana Antakya’da değişim ve dönüşümün öncüsü olan Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz Antakyalı vatandaşların ilk tercihi konumunda.

AK Parti’nin seçimi kazanmasının tek yolunun İzzettin Yılmaz’ın yeniden aday gösterilmesi olduğunu kaydeden vatandaşlar, aksi taktirde Antakya’nın CHP’ye geçeceğini belirttiler. İzzettin Yılmaz yoksa biz de yokuz diyenlerin oranının her geçen gün arttığı Antakya’da Cumhur İttifakı bloğundan ise hiç ses çıkmaması akıllarda soru işaretlerini arttırıyor.

HALK İZZETTİN YILMAZ’DAN MEMNUN

Antakya’nın ayağa kalkabilmesi için mutlak surette yerel yönetimin merkezi idare ile aynı çatı altında olması gerektiğini kaydeden vatandaşlar, İzzettin Yılmaz’sız seçimin kazanılamayacağını ve Antakya’nın kaybedileceğini belirttiler. 6 Şubat depremlerinden en büyük yarayı alan Antakya’nın toparlanması için bilge başkan İzzettin Yılmaz’ın en az bir dönem daha devam etmesi gerektiğini belirten vatandaşlar, Antakya’yı mevcut konjonktürde ayağa kaldıracak başka isim olmadığını da sözlerine eklediler.

İSTANBUL BİLE AÇIKLANDI ANTAKYA VE HATAY BEKLİYOR

Hatay Milletvekillerine de seslenen Antakyalı vatandaşlar, İstanbul adayının açıklandığı ve olası deprem senaryosuna karşı erkenden sahaya indiğini belirterek, depremin yaşandığı kentin adaylarının neden bekletildiğine anlam veremediklerini belirttiler. AK Parti ve MHP milletvekillerinin oluşturduğu Cumhur İttifakı bloğunun bir an önce bu konuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bilgilendirmelerini ve adayların bir an önce sahaya inmeleri gerektiğini belirten vatandaşlar, aksi taktirde hem Antakya Belediyesi’nin, hem de Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin kaybedileceğini de ifade ettiler. Antakyalı vatandaşlar, Antakya Belediye Başkanı olarak İzzettin Yılmaz’ın isminin açıklanmasını bekliyor.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.