15 İLÇENİN VEKİLİ ABDULKADİR ÖZEL

15 İLÇENİN VEKİLİ ABDULKADİR ÖZEL

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel, 15 ilçeden gelen her talebi çözüme kavuşturarak yüzü tüm ilçelere dönük milletvekili olmayı başardı. Hatay’ı 15 ilçe ve 1,5 milyon vatandaşı il kucaklayarak eşit hizmet, hep birlikte Hatay diyerek çalışmalarını sürdüren Milletvekili Özel, Hataylı vatandaşların kalplerinde taht kurmayı başardı.

İSKENDERUN’DAKİ BÜROSU DOLUP TAŞIYOR

Milletvekili Özel’in, Hataylı vatandaşları ile kucaklaşmak, onların dertlerini dinleyerek sorunları ilk ağızdan duymak adına hayata geçirdiği İskenderun’daki bürosu dolup taşıyor. Her an vatandaşların akın akın ziyaret ederek Vekil Özel ile bir araya geldikleri irtibat bürosunun kapılarını vatandaşlara ardına kadar açan Vekil Özel, her fırsatta vatandaşları ağırlayarak sorunları yerinde çözüme kavuşturuyor.

REKLAM ALANI

HATAY’IN ”ÖZEL” VEKİLİNE CANDAN TEŞEKKÜR

Hataylı vatandaşlar, Milletvekili Özel’in 2 dönemdir Hatay için yaptığı çalışmaları takdirle karşılıyor. Depremle yıkılan kentin 15 ilçesine hizmet yetiştirme çabası içinde ola Milletvekili Özel, çalışmalarıyla halkın kalbinde taht kuru. Hatay’a olan sevdasından emin olan vatandaşlar, Milletvekili Özel’e teşekkür ederek çalışmalarında başarı dileklerini ilettiler.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.