ABA GÜREŞİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YAYLADAĞI’NDA YAPILACAK

ABA GÜREŞİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YAYLADAĞI’NDA YAPILACAK

Yayladağı Kaymakamlığı ve Yayladağı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve her yıl düzenlenen 22. Geleneksel Yayladağı Kültür, Sanat ve Aba Güreşi Festivali 10-11 Ağustos 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Yayladağı Kaymakamlığı ve Yayladağı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen 22. Geleneksel Yayladağı Kültür, Sanat ve Aba Güreşi Festivali bu yıl çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecek. Etkinliğin başlayacağı 10 Ağustos 2024 Cumartesi günü akşam saat 21.30’da Hükümet Konağı önünde söylediği anlamlı türkülerle Türkiye’nin gündeminde olan Hataylı Sanatçı Uğur Arslan konseri gerçekleştirilecek. 22. Geleneksel Yayladağı Kültür, Sanat ve Aba Güreşi Festivali’nin ikinci gününde ise Devrent Sosyal Tesisleri içerisinde bulunan Mustafa Sayın Güreş Sahası’nda toplam 400 bin lira ödüllü Aba Güreşi Türkiye Şampiyonası gerçekleştirilecek.

TÜM HATAY HALKINI BEKLİYORUZ

REKLAM ALANI

Gerçekleştirilecek olan 22. Geleneksel Yayladağı Kültür, Sanat ve Aba Güreşi Festivali öncesinde Hatay halkını bu anlamlı etkinliğe davet eden Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, “Bu yıl 22’ncisini düzenleyeceğimiz Yayladağı Kültür Sanat Festivali ve Aba Güreşi Türkiye Şampiyonası’na 10-11 Ağustos tarihinde yapılacaktır. Tüm halkımızı bekliyoruz.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.