ÖRNEK KAYMAKAM HALKIYLA BİRLİKTE SEVİNDİ

ÖRNEK KAYMAKAM HALKIYLA BİRLİKTE SEVİNDİ

Deprem felaketinde cansiperane çalışmaları ve Hatay’ı terk etmemesi ile Türkiye’nin en dikkat çeken ilçe kaymakamı olan Hassa Kaymakamı Osman Acar konut tesliminde halkla birlikte sevindi.

Acıyı birlikte çektiği Hassa halkıyla sevinçte de yanyana olan Kaymakam Acar, konutlarının anahtarlarını teslim alan vatandaşları bizzat tebrik ederek evlerinin hayırlı olması temennilerini iletti. Kaymakam Osman Acar Hassalı hemşerileriyle TOKİ konutlarındaki evlerin anahtar tesliminin mutluluğunu yaşadı. Kaymakam Acar, Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay İl Protokolü ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın VKS sistemi ile uzaktan teşrif ederek anahtar teslim törenine katıldı.

DEPREMZEDE OLARAK SİZLERLE AYNI DUYGULAR İÇİNDEYİM

6 Şubat tarihinde yaşanan asrın felaketinde ilçede 7 bine yakın Konut, ahır ve iş yerleri ağır hasar almış ve kullanılamaz hale gelmişti. Kaymakam Osman Acar’ın depremin ilk anından itibaren yılmak yorulmak bilmeden çalışıp üzerinde durduğu Hassa TOKİ Konutlarının bugün kura çekilişinde Hak Sahibi olan vatandaşlara anahtarlarını teslim ederek hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundu. Kaymakam Acar, “Bu gün benim için özel bir gün oldu. Bu mutluluğu yaşamanın gruru içerisindeyim. Bu özverili çalışmanın meyvelerini almak kadar hayatta güzel birey yoktur. Sevgili Hassa’lı hemşehrilerimizin tamamına bir an evvel peder pey bu kura çekimlerini yapıp evlerini teslim edeceğiz. Ben de bir depremzede olarak sizlerle aynı duygu içerisindeyim. Rabbim Devletimize milletimize zeval vermesin” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.