Adli Erkan’dan Hayırlı Olsun Ziyareti

İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, 2.Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Salih Doğan ile 1.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Çağlarsu’dan oluşan adli heyet, İskenderun yeni Kaymakamı İskender Yönden’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Adli Erkan’dan Hayırlı Olsun Ziyareti

İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, 2.Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Salih Doğan ile 1.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Çağlarsu’dan oluşan adli heyet, İskenderun yeni Kaymakamı İskender Yönden’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Kaymakamlık Makamında gerçekleşen ziyaret esnasında, Kaymakam Yönden’e yeni görev yerinin hayırlı olması yönünde iyi dilek ve temennilerini ileten adli erkân, misafirperverliğinden dolayı da teşekkür etti.Kaymakam Yönden, ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getirerek, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, 2.Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Salih Doğan ile 1.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Çağlarsu’ya gösterdikleri nezaketten ötürü teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.