AHBAP DENETİMDEN GEÇTİ

AHBAP DENETİMDEN GEÇTİ

İçişleri Bakanlığı’nın AHBAP Denetimi Tamamlandı.

Haluk Levent Açıkladı. Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından toplanan bağışlarla ilgili tartışmaları beraberinde getiren AHBAP Derneği, İçişleri Bakanlığı’nın denetim sürecini başarıyla tamamladı. Haluk Levent Açıkladı. Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından toplanan bağışlarla ilgili tartışmaları beraberinde getiren AHBAP Derneği, İçişleri Bakanlığı’nın denetim sürecini başarıyla tamamladı. Derneğin Başkanı Haluk Levent, yapılan denetlemenin ardından “Alnımızın akıyla bu süreç tamamlandı” açıklamasını yaptı.
6 Şubat Depremi’nin ardından toplanan bağışlar, AHBAP Derneği’nin denetim altına alınmasına sebep olmuştu. Ancak Dernek Başkanı Haluk Levent, yapılan denetimlerin sorunsuz bir şekilde tamamlandığını ve bağışçıları mahcup etmediklerini vurguladı.
İçişleri Bakanlığı’nın denetim sürecinin tamamlanmasının ardından açıklama yapan Levent, sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Alnımızın akıyla bu süreç tamamlanmış oldu. Çok şükür bağışçılarımızı mahcup etmedik.”
Levent, paylaşımında şunları belirtti: “6 Şubat felaketinde hayırseverler tarafından deprem çalışmaları için AHBAP’a yapılan bağışlar üzerine altı ay önce İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü denetim sürecine başlandı. Tüm kamuoyuna da izah etmiştim. Yaptığımız harcamaların ve tüm faaliyetlerin hesabını devletime, devletimin yetkili kurullarına vereceğimi ifade etmiştim. İşte bugün alnımızın akıyla bu süreç tamamlanmış oldu. Çok şükür bağışçılarımızı mahcup etmedik.”
Derneğin yaptığı harcamalar, sözleşmeler, satın almalar, anlaşmalar ve stoklarının, İçişleri Bakanlığı denetimi sürecinde şeffaf bir şekilde incelendiğini belirten Levent, devlet kurumlarına, AFAD’a, valiliklere, iş birliği yapılan sivil toplum örgütlerine ve bağışçılara teşekkürlerini iletti. Levent, “Her zaman yeni projelerle karşınızda olmaya devam edeceğiz” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.