Meşale Gazetesi

HATAYSPOR’DA TRANSFER SÜRECİ HAREKETLİ GEÇECEK

HATAYSPOR’DA TRANSFER SÜRECİ HAREKETLİ GEÇECEK

Atakaş Hatayspor’da sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan oyunculardan Ruben Ribeiro Trabzonspor maçında kadro dışı kalmıştı. Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, oyuncunun disiplinsizliğine vurgu yaparak, Ruben’le yeni sözleşme imzalamayacaklarını açıklamıştı.

TRAORE DEFTERİ HENÜZ KAPANMADI

Hataysor’da sözleşmesi sona erecek bir diğer oyuncu olan Adama Tarore’nin düşünmek için süre istediği öğrenildi. Yönetim her ne kadar yeni sözleşme teklifinde bulunacağını açıklasa da Adama’nın önümüzdeki sezonda Bordo-Beyazlı formayı giymesi beklenmiyor.

DİOUF GİDER MUNİR KALIRSA, YENİ KAPTAN MUNİR OLACAK

Diouf’un takımda kalmaya sıcak bakmadığı, Munir’in ise düşünmek için süre istediği öğrenildi. Diouf’un takımdan ayrılması halinde kaleci Munir Hatayspor’la sözleşme uzatırsa önümüzdeki sezon takımın yeni kaptanı olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Atakaş Hatayspor’un Faslı eldiveni Munir Mohamedi, Diouf’un yedek soyunduğu Trabzonspor maçında sahaya kaptan olarak çıktı. Bordo-Beyazlı ekip bir yandan Mame Diouf bir yandan da Munir Mohamedi ile sözleşme yenilemek istiyor. Teknik heyet ve yönetim kaleci Munir ve tecrübeli forvet Diouf’u sözleşme uzatmaya ikna etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.