KAYMAKAM YILMAZ’DAN SINAV ÖĞRENCİLERİNE MORAL ZİYARETİ

KAYMAKAM YILMAZ’DAN SINAV ÖĞRENCİLERİNE MORAL ZİYARETİ

Hatay’ın Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, LGS, TYT ve AYT sınavına girecek olan depremzede öğrencilere motivasyon konuşması yaptı.

Asrın felaketinde en fazla etkilenen Hatay’da 2023 – 2024 eğitim ve öğretim dönemi geçtiğimiz Eylül ayında başlamıştı. Belen ilçesinde de öğrenciler ders başı yapmış ve okullarıyla buluşmuşlardı. Belen İlçe Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, ilçede bulunan ortaokul ve liselerde eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi. Kaymakam Yılmaz, LGS, TYT ve AYT sınavına girecek olan öğrencilerle sınav kaygısı hakkında sohbet ederek, sınava yönelik motivasyon konuşması yaptı. Öğrencilerin sınav stresi, kaygı yönetimi, odaklanma ve dikkatli olmaları konusunda deneyimlerini aktardı.

Kaymakam Yılmaz, “Sınavların eğitim ve kariyer açısından önemli olduğu bilinciyle sizlerin bu zorlu günlerde özveri ve fedakarlıkla çalıştığınıza inanıyorum. Sistemli bir çalışma ile sınavlarınızın başarılı geçeceğine ve emeklerinizin karşılığını alacağınıza inancım tamdır. Ülkemiz eğitimli ve yetişmiş insan gücüne ihtiyaç duymaktadır. Eğitimli nesiller hem yaşadıkları çevreye hem de ülkelerine yön veren insanlardır. Bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimizi yetiştiren ve onlara destek veren tüm öğretmenlerimize ve ailelerine teşekkür ederek, sınava girecek olan öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.