Meşale Gazetesi

AK PARTİ HATAY YEREL SEÇİM STARTINI VERDİ…

AK PARTİ HATAY YEREL SEÇİM STARTINI VERDİ

AK PARTİ HATAY YEREL SEÇİM STARTINI VERDİ…

AK Parti Hatay genişletilmiş İl Danışma Meclis
Toplantısı AK PARTİ Hatay İl Başkanı İbrahim GÜLER Başkanlığın da Antakya Kültür Merkezi’nde toplandı.

Toplantıya AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu ,Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel , Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Çüter, Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Pac, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek ve Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel’in yanı sıra 15 ilçe başkanlarının yanı sıra kadın kolları İl Başkanı Sara Gök, Gençlik Kolları İl Başkanı Şaban Kurt, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya Belediyesi meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
GÜLER: HATAY
İLİMİZİN HAK
ETTİĞİ HİZMETLERİ VERECEĞİZ
Toplantının açılış konusşamsını AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler yaptı. Güler yaptığı konuşmada AK Partinin 17 yıllık iktidar süresi içerisinde çok ciddi badireler atlattığını belirterek ( partimizi kapatma davasında, gezi olaylarında,17-25 aralık yargı darbe girişiminde ve 15 Temmuz fetö hain darbe girişiminde olduğu gibi AK partiye gönül vermiş, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayip ERDOĞAN’a kanı canı ve malı pahasına sahip çıktığı gibi bundan sonrada sahip çıkacağına’da inanıyorum. Önümüzdeki yerel seçime partimiz ve tüm teşkilatlarımız birlik beraberlik ve kardeşlik ruhuyla, insanların ruhlarına ve gönüllerine dokunarak, gece gündüz çalışarak Hatay Büyükşehir Belediyesine AK partinin belediyecilik anlayışını yerleştirmeye çalışacaz. Ve 5 yıldır hizmetlerden yoksun bırakılan Hatay ilimizin hak ettiği hizmetleri vereceğiz dedi.
Başkan Güler su ateş ve ahlak fıkrasını anlatarak konuşmasını noktalarken, ahlaktan yoksun bir siyaset anlayışının bu ülkede başarılı olamıyacağının altını çizdi. Başkan Güler, bu anlamlı fıkra ile Hatay AK Parti de seçilmiş ve çeşitli makamlara gelmiş insanlara çok ciddi bir uyarıda bulunmuş oldu. 

ÇELİK: PARTİMİZ ÇOK AĞIR SINAVLARDAN BAŞARI İLE ÇIKMIŞTIR
Tolantıda konuşan Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik AK parti teşkilatının gurur duyulacak bir örgütlenmeye sahip olduğunu belirterek ( partimiz bu güne kadar çok ağır sınavlardan başarı ile çıkmıştır. Milletle bütünleşmiş bu örgütümüzün bundan sonrada karşılaşacağı sorunların üstesinden geleceğini çok iyi biliyorum. 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde eksikliğini hissetiğimiz Hatay Büyükşehir belediyesini kazanmak için bütün AK pari gönüllülerini seferber olmaya davet ediyorum dedi.)
ÖZEL: YENİ BİR ÇAĞ BAŞLATACAĞIZ
AK parti Hatay İl genişletilmiş il meclis toplantısında konuşan milletvekili Abdulkadir Özel 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Hatay’ın makus talihini değiştirerek ( Fatih Sultan Mehmet’in 1453’te İstanbulu fethedip, bir çağı kapatıp yeni bir
çağ açtığı gibi, bizde Hatay’da Mart 2019 yerel seçimlerinde şimdiki çağı kapatıp, Hatay da yeni bir çağ başlatacağımızı şimdiden müjdeliyorum dedi.
Özel: Yerel seçimlerde Lütfü Savaş’ın seçim bütçesi olarak kullanmasına asla izin vermeyeceğiz
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı eleştiren milletvekili Özel ( HBBŞ BAŞKANI Savaş bir de meclisten borçlanma yetkisi istiyor. Ama borçlanacağı paraları nereye harcayacağını bize göstermiyor bizde AK parti olarak nereye harcanacağı belli olmayan bu paraları parti olarak başkan Lütfü Savaş’a vermek istemiyoruz. Halkın cebinden çıkan bu paraların 6 ay sonra yapılacak olan yerel seçimlerde başkan Savaş’ın seçim bütçesi olarak kullanmasına asla izin vermeyeceğiz) dedi. İl danışma meclis toplantısında konuşan Hatay milletvekili Hüseyin Şanverdi yaklaşan yerel seçimler öncesinde AK partili belediye başkanlarına seslenerek halkın istemediği hiçbir icraatı yapmamaya çağırdı. AK Parti Hatay İl Danışma Toplantısında konuşan Hatay milletvekili Hüseyin Yayman ile Hacı Bayram Türkoğlu komşu ülke suriyenin idlip kentinde devam eden kiritik sürecin Türkiyeyi ve özellikle Hatay’ı ciddi şekilde etkiliyeceğini belirterek idlip kirizinin mutlaka siyasi bir çözümle çözülmesi gerektiğini ifade ettiler. Miletvekili Türkoğlu toplantıya katılanlara seslenirken Cumhurbaşkanı Recep Tayip ERDOĞAN’nın Hatay’ı çok önemsediğini ve Hatay Büyükşehir Belediyesinin kazanması için herkesin canla başla çalışmasını gerektiğini defalarca ifade ettiğini sizlere özellikle duyurmak istiyorum ifadelerini kullandı. Toplantı sonrasında Ak parti İl Başkanı İbrahim Güler ve 5 milletvekili toplantıya katılanları toplantı salonunun çıkış kapısında herkesin elini tek tek sıkarak toplatıya katıldıkları için teşekkür ettiler ve uğurladılar.
Kazım Çaylı

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.