AK PARTİ HATAY’DAN ŞEHİT HASSASİYETİ

AK PARTİ HATAY’DAN ŞEHİT HASSASİYETİ

Vatanın birliği ve bütünlüğü yolunda can veren şehitleri her daim baştacı eden anlayışa sahip olan AK Parti Hatay İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan Şehitler Haftası’nda fark yarattı.

14-20 Nisan Şehitler Haftası münasebetiyle, AK Parti Hatay İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan, beraberindeki AK Parti Hatay İl Kadın Kolları başkanı Fatmagül Çalım, AK Parti Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Yakup Dağlı, AK Parti Hatay Şehit ve Gazi Komisyon Başkanı Turna Benli ve İl Yönetim kurulu Üyesi Abdulgani Doğruca ile birlikte, Kahraman şehidimiz Özel Harekat Polisi Cuma Bilek’in, ailesine ziyarette bulundu.

ERDOĞAN: ŞEHİT AİLELERİMİZİN YANINDAYIZ

Şehit ailelerinin yanında olup her türlü desteği sağlamak noktasında duyulması gereken hassasiyeti önemle vurgulayan Başkan Erdoğan; Vatanı koruma ve onun savunmasında canlarını feda eden bütün şehitlerimizi rahmet ve minnet duygularıyla anıyoruz’’ dedi.Erdoğan Şehit ailesine tekrar başsağlığı dileyerek ziyaretini sonlandırdı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.