GENEL BAŞKANINI DİKKATE ALMAYAN VEKİLLER!

Vatandaşların, gazetemize yaptıkları şikâyette, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarısına rağmen 5 AK Parti Hatay Milletvekilinden sadece Sabahat Özgürsoy Çelik’e ulaşabildiklerini, diğer 4 milletvekiline ulaşamadıkları gibi telefonlara dahi cevap vermediklerini ileri sürdüler.

GENEL BAŞKANINI DİKKATE ALMAYAN VEKİLLER!

Vatandaşların, gazetemize yaptıkları şikâyette, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarısına rağmen 5 AK Parti Hatay Milletvekilinden sadece Sabahat Özgürsoy Çelik’e ulaşabildiklerini, diğer 4 milletvekiline ulaşamadıkları gibi telefonlara dahi cevap vermediklerini ileri sürdüler.
CUMHURBAŞKANINI DİNLEMEYEN MİLLETVEKİLLERİ!Milletin teveccühleriyle Hatay’dan 5 milletvekili kazanan AK Parti, büyük bir zafere imza atarak, yeni dönemde Hataylıların emrinde olacaklarını bildirmişlerdi.Büyük umutlarla 5 milletvekilini Ankara’ya uğurlayan Hataylılar, geçen zaman zarfında hayali sükûnete uğradıklarını öne sürdüler. Hatay’ın 5 milletvekilinden sadece 5. Sıra Adayı Sabahat Özgürsoy Çelik’e ulaşabilen vatandaşların, diğer 4 milletvekiline ise hiçbir şekilde ulaşamadıklarının altını çizdiler.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim sonrası yaptığı konuşmada, gerek milletvekillerine, gerekse belediye başkanlarına seslenerek, “Vatandaşa güler yüzlü olun, sorunlarını dinleyin. Yerinizde oturmayın, halkın arasına karışın, vatandaşın sıkıntılarını dinleyin. Yardımcı olun, ulaşılır olun, telefonunuzu 24 saat açık tutun, kapatmayın. Arayanlara cevap verin, müsait olmasanız da sonradan mutlaka dönüş yapın. Sakın olâ kibirlenmeyin” diye uyarıda bulunmuştu. Ayrıca önümüzdeki yıllarda yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti bu 4 vekilin çalışması ile 2 milletvekili çıkaracak gibi görünüyor.
MİLLETVEKİLİ SABAHAT ÖZGÜRSOY ÇELİK DIŞINDA DİĞER MİLLETVEKİLLERİNE ULAŞILAMIYORVatandaşlar, AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik’e istedikleri zaman ulaştıklarını ve geri dönüşler aldıklarını belirterek, diğer 4 milletvekiline ise ulaşmanın mümkün olmadığını ileri sürdüler.Aradıkları 4 milletvekilinin de aynı yöntemle telefonlarını açmadıklarını savunan vatandaşlar, “Seçim dönemi vermiş oldukları telefon numaralarına şimdi ise ulaşmak mümkün değil, ya telefonu açmıyorlar, ya da meşgule atıyorlar. Bazıları ise ‘sonra sizi arayacağım’ diye mesaj atarak, ne arıyor, ne soruyor. Sanki bizimle dalga geçiyorlar. Seçim zamanı peşimizden ayrılmayanlar, şimdi ise işleri bitmiş olmalı ki, yüzümüze dahi bakmıyorlar. Sabahat Özgürsoy Çelik hanımefendiden Allah razı olsun. İstediğimiz zaman ulaşabiliyoruz. Ama diğer 4 milletvekilimize ulaşamıyoruz. Seçim zamanı bizde bunun hesabını sormasını biliriz” diye tepkilerini dile getirdiler.VATANDAŞ CİMER’E ŞİKÂYET EDECEK!Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uyarısını dikkate almayan Hatay milletvekillerini CİMER’ e şikâyet etmeye hazırlanan vatandaşlar, “Telefonlarını açmayan, meşgule atan ve vatandaşın ulaşamadığı milletvekillerini ne yapalım biz. Milletin arasında olmayan, milletin sesi olmayan milletvekilleri Hatay’a ne kazandırabilir ki! Son çare olarak CİMER’ e 4 milletvekilini şikâyet edeceğiz. Çünkü Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın uyarısına rağmen, ulaşılmayan milletvekilleri oldular. Şikâyetimizin olumlu olacağı düşüncesindeyiz” diye konuştular.  HABER: KAZIM ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.