AK PARTİ’DEN BAYIR’A TAZİYE ZİYARETİ

AK PARTİ’DEN BAYIR’A TAZİYE ZİYARETİ

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal ve beraberindeki heyet geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden Ülkü Ocakları Antakya İlçe Başkanı Hasan Bayır’a taziye ziyareti gerçekleştirdi. Kutsal topraklarda kalp krizi geçirerek defnedilen merhum Ahmet Bayır’ın taziyesinde Milletvekili Yeşildal’ın yanı sıra Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Mustafa Boyacıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Defne İlçe Başkanı Ferit Kaplan ve AK Parti ilçe teşkilatı üyeleri hazır bulundu.

“MAKAMI ALİ MEKANI CENNET OLSUN”

Başkan Bayır’a ve ailesine taziye dileklerini ileten Milletvekili Yeşildal, ziyaretle ilgili açıklamasında; “Antakya Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Bayır’ın vefat eden babası merhum Ahmet Bayır’ın taziyesine, Antakya Belediye Başkanımız İbrahim Naci Yapar, Antakya İlçe Başkanımız Mustafa Boyacıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Defne İlçe Başkanımız Ferit Kaplan ve teşkilatımız ile birlikte katıldık. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Makamı Âli mekanı cennet olsun inşallah” dedi. Ülkü Ocakları Antakya İlçe Başkanı Hasan Bayır, Milletvekili Adem Yeşildal’a ve beraberindeki heyete teşekkürlerini sundu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.