AK PARTİ’NİN HATAY’DAKİ ÖNDERİ, “ADEM YEŞİLDAL”

AK PARTİ’NİN HATAY’DAKİ ÖNDERİ, “ADEM YEŞİLDAL”

AK Parti’de genel seçim tarihinin açıklanmasının ardından partililer en güvendikleri isim olan İl Başkanı Adem Yeşildal’ın partiyi Hatay’da başarıya ulaştıracağına inanıyor. AK Parti Hatay kadrosunun en deneyimli ismi olan Yeşildal, genç yaşına rağmen her kademede aldığı görevlerin verdiği tecrübe ile Hatay’ı 2023’te gelecek yüzyıla taşıyacak kadro ile yoluna emin adımlarla devam edecek. Hatay’da küskünlerin partiye dönmesini sağlayan, çatlak seslerin kesilmesini sağlayarak partide birliği sağlayan, AK Parti’nin hakları söz konusu olduğunda en ön safta yer alan Yeşildal, vatandaşlara verdiği güven ile de takdir topluyor.

VATANDAŞIN HEM İYİ GÜNÜNDE, HEM KÖTÜ GÜNÜNDE YANINDA

AK Parti İl Başkanı Yeşildal, göreve başlamasının ardından daha önce eşine rastlanılmamış bir tempoyla çalışıyor. Vatandaşların her iyi gününde olduğu gibi kötü günlerinde de yanlarında olmaya devam ediyor. 2023 seçimleri öncesinde temposunu giderek arttıran Yeşildal, il ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte AK Parti’nin bekası için mücadeleye devam edecek.

CUMHHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN İZİNDE

AK Parti Hatay İl Başkanı Yeşildal, AK Parti’ye adadığı ömrünü Erdoğan’ın izinden giderek sürdürüyor. AK Parti’yi Hatay’da zirveye taşımak adına tüm ilçelerde mahalle mahalle gezen Başkan Yeşildal, tüm ilçe, kadın ve gençlik teşkilatlarını  da ateşleyerek tüm teşkilatın tek yumruk halinde hareket etmesini istiyor. Hatay’ın en büyük STK’sı olan AK Parti ailesinin Hatay’daki komutanı olan Yeşildal, AK kadroyu geleceğe hazırlamak adına var gücüyle çalışmalarını sürdürüyor. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.