HATAYSPOR’DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

HATAYSPOR’DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Süper ligde maçlarını ve antrenmanlarını Mersin’de oynayan Atakaş Hatayspor’un Teknik Direktörü Volkan Demirel, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Vali Pehlivan, Mersin olarak ev sahipliği yaptıkları Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve kulüp yöneticileri ile görüştü. Valilik Makamında gerçekleştirilen görüşmede, Hatayspor’un genel durumu başta olmak üzere çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyarete, Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Tesis ve Stadyum Sorumlusu Selçuk Akıllı eşlik etti. Ziyaret sonunda Volkan Demirel, Vali Pehlivan’a adının yazılı olduğu 33 numaralı forma hediye etti.

HATAYSPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda İstanbulspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda İstanbulspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Kulübün açıklamasına göre, 25 Kasım Cumartesi günü İstanbulspor’a konuk olacak Hatay ekibi, Erdemli Belediyesi Çeşmeli Futbol Sahası’nda antrenman yaptı. Teknik direktör Volkan Demirel yönetimindeki idmanda, taktik ve dar alan çalışması yapıldı. Basına kapalı antrenman 1 saat 45 dakika sürdü.

RAKİP LİG SONUNCUSU İSTANBULSPOR

Hatayspor’un bu hafta deplasmanda karşılaşacağı İstanbulspor, geride kalan 12 maçta yalnızca 1 galibiyet alarak ligde son sırada bulunuyor. 12 maçta 2 beraberliğin yanı sıra 9 mağlubiyet alan Sarı-siyahlılar, topladıkları 5 puan ve -13 averajla ligin dibine demir attı. Bordo-beyazlı temsilcimiz Atakaş Hatayspor ise ligde ilk 8 hafta mağlubiyet almazken, sonraki 3 maçta 3 kez mağlup oldu. Son maçta ise Mersin’de taraftarı önünde Galatasaray’ı 2-1 ile geçen Hatayspor, bu galibiyet ile moral buldu. Hatayspor’da hedef İstanbulspor maçının kazanılarak çıkışın sürdürülmesi ve yeni bir seri yakalamak olarak konuldu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.