Akademi Hastanesinden 5 meslek Odasına İndirim

Bölgemizin başarılı sağlık kuruluşlarındanolan Özel Antakya Akademi Hastanesi ile Küçük Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren 5 meslek odası üyelerine indirim sağlayacak sağlık protokolü düzenlenen tören ile imzalandı.

Akademi Hastanesinden 5 meslek Odasına İndirim

Bölgemizin başarılı sağlık kuruluşlarındanolan Özel Antakya  Akademi Hastanesi ile Küçük Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren 5 meslek odası üyelerine indirim sağlayacak  sağlık protokolü düzenlenen tören ile imzalandı.Hastanenin toplantı salonunda gerçekleşen imza törenineÖzel Antakya Akademi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve  Başhekimi Op. Dr. Salih Vural, HatayMarangozlar ve Hızarcılar Odası Başkanı Mehmet ALİ Yapar, Hatay İnşaatçılar veBoyacılar Odası Başkanı Mehmet Ali Alakuş, Oto Tamircileri ve ElektrikçilerOdası Başkanı Nizar Hayzaran, Kaynakçı ve Tesviyeciler Odası Başkanı Zeki MuratBuru, Karoser İmalatçıları Odası Bşk. Zeki Keser  ,Akademi Hastanesi Yönetim Kurulu Üyeleri Dr.Dt. Mehmet Karasu, Op.Dr. Mehmet Kılıçlar, Uzm. Dr. Mehmet Altınöz ve AkademiHastanesi Halkla İlişkiler Müdiresi Arzu Aksoy Boyacıoğlu katıldı. 
İmzalanansağlık protokolünün taraflara hayırlı olmasını dileyen Özel Antakya AkademiHastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Başhekimi Op. Dr. Salih Vural, Hatay Marangozlar ve Hızarcılar Odası,Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası, Oto Tamircileri ve Elektrikçiler Odası,Kaynakçı ve Tesviyeciler Odası ve Karoser İmalatçıları Odasına kayıtlıçalışanların kendisi, eş ve çocukları hastane hizmetlerinden indirimlifaydalanacaklarını belirterek Akademi Hastanesinin sosyal projelerde her zamanyer almaya devam edeceği vurgusunu da yaptı. 
Sağlıkprotokolü imzalayan odalar adına söz alan Hatay Marangozlar ve Hızarcılar OdasıBaşkanı Mehmet ALİ Yapar, İndirim uygulamasının oda üyelerine ve ailelerinehayırlı olmasını dileğiyle Özel Antakya Akademi Hastanesi ailesine kendilerine vermiş oldukları destekten dolayıteşekkür ederek her daim çalışmaları ile takdir ettikleri Özel Antakya  Akademi Hastanesi’ne çalışmalarında başarılardiledi. 
ÖzelAntakya  Akademi Hastanesi ile KüçükSanayi Sitesinde faaliyet gösteren 5 meslek odası arasında gerçekleşen  İmza töreni toplu fotoğraf çekimi ve ikramlarile son buldu.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.