AKDAŞ: HATAY’I AYAĞA KALDIRACAĞIZ

AKDAŞ: HATAY’I AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Antakya Kaymakamı ve YİKOB Başkanı Abdullah Akdaş, Hatay Valisi Mustafa Masatlı başkanlığında muhtarlar buluşmasına katılarak Hatay’da devam eden çalışmaları aktardı.

YİKOB maharetiyle devam eden çalışmalarla Hatay’ı kısa sürede ayağa kaldıracaklarını belirten Akdaş, muhtarların isteklerine göre de çalışmalara yön verdiklerini ve bugünden itibaren de muhtarlarla daima dirsek temasında olacaklarını kaydetti.

ANTAKYA’MIZDA ÇALIŞMALARA DURMAK YOK

REKLAM ALANI

Bizim Anadolu medeniyetimizde başımıza gelecek gelmiş olan büyük felaketleri göz önüne aldığımızda herhalde bundan daha büyük bir felaketle şimdiye kadar karşılaşmamışızdır. Depremde 850 bin bağımsız birim yerle bir oldu. Şu anda bin 240 yerde şantiyemiz var. 110 bin kişilik çalışan ordusuyla bu zararları giderebilmek için gayret ediyoruz. 4 bin 333 köy konutu yapıyoruz. Merkez dışındaki ilçelerimizde de inşaatlarımız devam ediyor. Tek tek bunları gözden geçireceğiz, bir muhasebe yapacağız. Eksiğimizi göreceğiz, burada arkadaşlarımızla istişare edeceğiz. Yapmamız gerekenleri daha hızlı bir vaziyette aksiyon alıp yapmak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah bu hasarların altında da en kısa sürede kalkacağız” ifadelerini kullandı. Haber.Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.