DEPREMİN ÇOCUKLARI GÜLSÜN DİYE ŞENLİKLER DÜZENLENİYOR 

<strong>DEPREMİN ÇOCUKLARI GÜLSÜN DİYE ŞENLİKLER DÜZENLENİYOR </strong>

Antakya Belediyesi proje ortağı Save The Children ile birlikte depremzede çocukları eğlendirmek, gülümsemelerine vesile olmak için çocuk şenlikleri düzenliyor. 

Konteyner kentlerde ve yıkım olmayan mahallelerde mobil sahne tırı eşliğinde gerçekleştirilen şenliklerde çocuklarla oyunlar oynanıyor, müzikler eşliğinde eğlenmeleri sağlanıyor. 

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada 30 Ağustos Zafer Bayramı programı kapsamında başlatılan şenliklerin Eylül ayında da devam edeceği belirtildi. 

Yapılan açıklamanın devamında şunlar yer aldı; “ Depremden etkilenen çocuklarımıza moral vermek, eğlendirerek minicik bir gülümsemelerine sebep olmak için şenlikler düzenliyoruz.  

Proje ortağımız Save The Children’ın katkıları ile konteyner kentlerde ve yıkım olmayan mahallelerimizde çocuklarımızla kucaklaşıyor, birlikte oyunlar oynayıp eğleniyoruz. Şenlik programımız çerçevesinde Emlak Konut Konteyner Kent, Bursa Konteyner Kent ve Alahan Mahallemizde çocuklarımızla buluştuk. Etkinliklerimiz Hatay Senfoni Orkestrasının da yeniden faaliyete başlaması ile birlikte Eylül ayında da coşkuyla devam edecek.”  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.