AKIL OYUNLARI ŞENLİĞİ FİNALİ YAPILDI

AKIL OYUNLARI ŞENLİĞİ FİNALİ YAPILDI

Sabiha Gökçen Anaokulunda  bir haftadır devam eden Akıl Oyunları Şenliği final programı gerçekleşti. Okulun tüm sınıflarında bulunan öğrencilerin katılım gösterdiği program yarışma havasından uzak tam bir şenlik havasında geçti.Minik öğrenciler Satranç başta olmak üzere gruplarına göre farklı zekâ oyunları oynarken oldukça eğlendikleri de gözlerden kaçmadı.Akıl Oyunları Şenliği Final Programına Antakya ilçe Milli eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Hatay İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Bekir Kocaoğlan ve Mustafa Tekdemir ile Okul yöneticileri,öğretmenler,öğrenciler ve veliler katıldılar.

Dereceye giren öğrencilere Antakya ilçe Milli eğitim Müdürü Ahmet Tecimen tarafından kupa verilirken aynı zamanda Akıl Oyunları Şenliğinin düzenlenmesinde büyük çabaları olan öğretmenlere de plaket takdimi yapıldı.Ayrıca Akıl Oyunları Şenliğine katılan tüm öğrencilere madalya verildi.Sabiha Gökçen Anaokulu Akıl Oyunları Şenliği toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.