BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE BÜYÜK DESTEK

BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE BÜYÜK DESTEK

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, KPSS’ye hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla eğitim seferberliği ilan etti. Hayatın her alanında eğitime katkı sunan bir belediye olarak, “Başarılı öğrenci ve mutlu veli” hedefiyle Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz öncülüğünde oluşturulan proje Dijital Eğitim ile her yaştan Antakyalı öğrenciye ve ilk defa hizmete sunulacak olan KPSS modülü ile KPSS’ye hazırlanan tüm gençlere dijital ortamda eğitim verilecek.

VATANDAŞLARIMIZA HİZMET ETMEKTEN GERİ DURMAYACAĞIZ

Eğitim alanında açıkladığı projenin gençlere büyük faydalar sağlayacağını kaydeden Başkan Yılmaz, “Başarılı öğrenci ve mutlu veli” hedefiyle KPSS modülü projemizi gençlerimize sunmanın ve gençlerimizin geleceğine dokunmanın gururunu, velilerimizin de eğitime harcayacakları bütçelerini en aza indirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde inşallah biz çok farklı bir döneme şahit oluyoruz. Bizim görevimiz hiç durmadan bu alanlardaki ilerleyişimizi sürdürmektir. Çünkü biz biliyoruz ki bu ülke, bu millet bu potansiyele sahiptir ve bu potansiyeli hayata geçirecektir, geçirmektedir” dedi.

PROJE ZAMAN VE MEKAN KAVRAMLARINI ORTADAN KALDIRIYOR

Başkan İzzettin Yılmaz’ın detaylarını verdiği dijital proje öğrenciler için zaman ve mekan kısıtlamasını kaldırıyor. Öğrenci neredeyse dersin de orada, dijital çalışma odasında olacağı, 4K Eğitim Desteği ile sunulan canlı derslere ek, profesyonel video eğitimler, online sınavlar ile deneme sınavları ve konu tekrar testleri, detaylı çözümleri öğrencilerin her an yanlarında olacak. Gençler tarafından tam not verilen proje ile yalnızca Antakya değil ülke genelinde de sınavlar yapılabilecek ve sınav sonuçları elektronik ortamdan öğrencilere iletilecek.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.