HATAY’IN ÖRNEK MESLEK OKULU

HATAY’IN ÖRNEK MESLEK OKULU

Şehit Ahmet Benli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bilgi, teknik ve beceri anlamında öğrenci yetiştirmeye devam ediyor. Yetişen öğrencilerin gerek sanayi bölümünde gerekse bilimsel anlamda insan yaşantısına değer katıyor

Okul Müdürü Yusuf Çalışkan kendi deneyim ve tecrübelerini okula ve öğrencilerine aktarmada dur durak bilmiyor.

Şehit Ahmet Benli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitim ve öğretimin yanı sıra Benli Temizlik ürünleri, Bilişim Teknolojileri alanı atölyesi, Yiyecek içecek hizmetleri alanı atölyesi, Güzellik ve saç bakımı atölyesi, Cilt bakımı salonu, Kimya Laboratuarı ve ürünleri yanı sıra yöresel Defne Sabunu, El sabunu, Camsil, Bulaşık deterjanı, ve envay temizlik ürünleri ve el sanatları dışında Basın yayın alanında da eğitim vermektedir.

Okulların temizlik malzemesi ihtiyacında Şehit Ahmet Benli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ihtiyaca yeteri şekilde de hizmet vermektedir.

Okul Müdürü Yusuf Çalışkan’ın titizlikle takip ettiği eğitim, öğretim ve sanayi anlamında yetiştirdiği öğrenciler ileride Ülkeye birer faydalı insanlar olmasında ciddi emekler sarf etmektedir.

Günden güne projeleri üzerine projeler üreten okul ileriki dönemlerde eğitim, öğretim ve bilimsel anlamda daha da yol alacağı açıkça ortadadır. Deneyimli eğitimci kadrosu ile de vatana ve millete hayırlı evlatların yetişmesinde etkin rol oynadığı Şehit Ahmet Benli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi proje okulu olarak İlimize ciddi anlamda katkılar sağlayacaktır. Haber M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.