AKSOY’UN ZİYARETİ MİTİNGE DÖNDÜ

AKSOY’UN ZİYARETİ MİTİNGE DÖNDÜ

Cumhuriyet Halk Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy’un, doğup büyüdüğü Bağrıyanık Mahallesi’nde komşularına gerçekleştirdiği ziyaret bir anda mitinge dönüştü. 

Bağrıyanık Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya gösterilen yoğun katılım Aksoy’u çok memnun ederken, Aksoy’u görerek kısa sürede toplantı bölgesine gelen onlarca vatandaş Aksoy ile kucaklaşarak hasret giderdi. Babaevi olan Bağrıyanık Mahallesi’nde Aksoy’a verilen destek 31 Mart’ta seçim zaferinin habercisi olarak nitelendirildi. 

AKSOY: KOMŞULARIMA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdüren Aksoy, Bağrıyanık Mahallesi’nde çocukken koşarak geçtiği yollardan bu sefer kendinden emin şekilde yürüdü. Sık sık yolunu keserek kendisiyle sohbet eden komşuları ile gündemi de değerlendiren Aksoy, 31 Mart’ta Bağrıyanık Mahallesi sakinlerinden destek istedi. Vatandaşların ilgi, alaka ve destek sözlerinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Aksoy; “Mahalle toplantımızı açık hava mitingine dönüştüren, doğduğum büyüdüğüm Bağrıyanık Mahallemizin kıymetli insanlarına teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta zaferle taçlandıracağımız bu yolda bizlere gönül veren, destek olan herkese en güzel hizmeti vereceğime söz veriyorum” ifadelerini kullandı. 

Kendisini karşılayan mahalle sakinleri ile bol bol fotoğraf çektiren Aksoy, çocukluğunun geçtiği mahalleyi asla unutmayacağını, hizmetlerle 94 mahalle gibi Bağrıyanık Mahallesi’nin de kalkınacağını belirtti. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.