ALPASLAN: TEŞKİLAT OLARAK ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

AK Parti Antakya İlçe Başkanı Ramazan Alpaslan

ALPASLAN: TEŞKİLAT OLARAK ÇALIŞMALARIMIZ   TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

AK Parti Antakya İlçe Başkanı Ramazan Alpaslan katıldığı bir yayın programında AK Parti Antakya İlçe Teşkilatının çalışmalarını, yaklaşan yerel seçimleri, teşkilatın Antakya planı ve Büyükşehir üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Alpaslan programda “AK Parti Antakya teşkilatı olarak seçim çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz.”dedi.
24 Haziran’daki seçimlerinin önemi, gelecek vizyonları, Antakya’daki 95 mahalleye yapılan hizmetler, Defne, Samandağ ve Arsuz’daki seçmenler ile adayların karakterleri noktasında önemli açıklamalar da bulunan AK Parti Antakya İlçe Başkanı Ramazan Alpaslan “AK Parti geniş bir ailedir. Burada herkese yer var” diyerek her seçmene hitap edeceklerini açıkladı.
95 MAHALLEYE 2023, 2053 ve 2071 HEDEFLERİNİ ANLATIYORUZ
Antakya’daki 95 mahalleye AK Parti’nin tüm hedeflerini kapı kapı dolaşarak anlattıklarını ifade eden Alpaslan 95 mahalleye 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini anlatıyoruz dedi. Alpaslan konuşmasında; “Antakya da 95 mahallemiz var ve temsilcilerimiz görev yapmakta. Her mahallede kendine has kanaat önderleriyle çalmadık kapı sıkmadık el bırakmıyoruz. Tüm teşkilat birimlerimizle Antakya’yı ilmek ilmek dokuyoruz. 24 Haziran’da önemli bir seçimi geride bıraktık. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ülkemizin vizyonunun daha da ileriye yönelmesi adına, 24 Haziran’dan sonra yukarıya doğru yükseleceği bir seçim kazandık. Bizler AK Parti’nin birer neferi olarak Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’nin bayrağını 95 mahallede dalgalandıracağız. Gençlik kollarımız, Kadın kollarımız ve mahalledeki akil insanlarımızın katkılarıyla yapılan çalışmaları birlik beraberlik içinde AK Parti’nin 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarını vatandaşlara anlatmaya çalışıyoruz. Milletvekilliği seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçimi noktasında Hatay teşkilatının en başarılı teşkilat seçilmesi ve plakette tescillenmesi de bunun göstergesidir. Bu başarıyı il teşkilatı olarak yakaladık ve Rabbim tekrarlamayı nasip etsin. Yerel seçimler de önemli bir sınavdan geçiyoruz. Hatay’ın büyükşehir olmasından sonra 2014 yılında büyükşehiri kaybetmemiz CHP yapısının Hatay’da bilinçsiz, şuursuz ve halkın öz kaynağının çarçur edilerek vatandaşa hizmet noktasındaki aksaklıkları gidermenin ve 2019’da Büyükşehir’i AK belediyecilik ile tanıştırmanın mücadelesini vereceğiz.”
ADALETLİ VE ADİL YAKLAŞAN ADAYLAR ÇIKACAK
“Bizim AK Parti teşkilatlarımızda henüz resmi Aday adaylığı süreci başlamadı. Genel merkezden bilgi geldiğinde durumu herkesle paylaşacağız. Seçme hakkı olduğu gibi seçilme hakkı da vardır. Bu hak tüm vatandaşlarımız için geçerli olacaktır.
Genel merkezimizin
adaylık belirleme sürecindeki kıstaslarından biri alçakgönüllü, tevazu sahibi olmak, halkla iç içe oluşu bizim en büyük kriterlerimizden birisi. Adaletli ve adil yaklaşan aday adaylarının çıkması diğer kıstaslarımızdan biri. Biz bunu sadece aday adaylığı değil, aynı
zamanda günlük yaşamda da arayan bir teşkilatız. Toplumdaki STK’lardan mahalle temsilcilerine kadar herkesin tek tek beyanları alınarak ortak bir akılla aday seçeceğiz. Genel merkezimiz ilçe başkanlarını Ankara da kampa davet etti. Çalıştay ve toplantılar ile tüm ilçe başkanları motivasyonu yüksek bir şekilde illerine döndü.” Dedi.
AK PARTİ GENİŞ BİR AİLEDİR
AK Parti geniş bir ailedir diyen Alpaslan; “Kadın kollarımıza değinmekte istiyorum. Ev hanımlarına yönelik kapı kapı dolaşarak tüm hanımlarımızla bir araya geliyorlar. Onların dertlerini dinliyorlar. Bizde onların sıkıntılarını çözmek için canla başla mücadele ediyoruz. Defne, Samandağ ve Arsuz’daki vatandaşlarımıza çanta da keklik diye yaklaşan bir CHP zihniyeti var. Ama şu bilinmelidir ki; AK Parti geniş bir ailedir.
Biz her yerdeki her seçmene çanta da keklik mantığı ile yaklaşmadık. Vatandaşın derdini sıkıntısını çözmek için mücadeleler ettik. Antakya merkez ilçemizde önemli bir bölgemiz. Antakya’da ki önceliğimiz belediyenin AK Parti belediyesi olarak kalmasıdır. Bunun dışında da büyükşehir’i nasıl alabiliriz diye sürekli olarak çalışmalar sürdürüyoruz.
Biz Antakya ilçesi olarak çalışmalarımızı şimdiden sandık üzerine yapmaya başladık.
İlçe teşkilatı olarak şuan her şeye hazırız.”
BÜYÜKŞEHİRİ AK BELEDİYECİKLE TANIŞTIRACAĞIZ
“Bizler yerel seçimlerden önce her zaman antrenmanlıyız. Biz büyükşehir seçimlerine teşkilat olarak hazırız. Bizlerin tek derdi Hatay büyükşehir belediyesini vatandaşa hizmet aşkıyla yanıp tutuşan AK belediyecilik ile tanıştırmaktır. Maraş, denizli, Balıkesir belediyecilikte Hatay’ın 10 kat ilerisinde hareket ediyor. Bizim Hatay’ımız tarihi kökeniyle bu illeri geride bırakacakken, talihsiz yönetimle beraber çok geride kaldığını üzülerek bildirmek istiyoruz. Biz yalan dolanla büyükşehir’i yöneten CHP zihniyetinin bu memleketin başına bir daha gelmemesi için vatandaşları tek tek ikna edeceğiz. Bir süre önce asi bizim sorumluluk alanımız değil diyen büyükşehir, bugün asi üzerinden siyasi getirim sağlamanın peşinde. Bu örnek bile bu zihniyetin yapısını gösteriyor.” eklinde konuştu.
HABER: FADİME ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.