MHP LİDERİ BAHÇELİ’DEN BAŞKAN YILMAZ’A ÖVGÜ

MHP LİDERİ BAHÇELİ’DEN BAŞKAN YILMAZ’A ÖVGÜ

6 Şubat deprem felaketinin ardından bir an dahi kentini terk etmeden vatandaşların her sorununa koşan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, ziyaret ettiği MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den övgü aldı. 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı makamlarında ziyaret etti. 6 Şubat deprem felaketi ile yerle bir olan Antakya’ya desteklerinden dolayı başta Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli olmak üzere tüm MHP teşkilatına teşekkür eden Başkan Yılmaz, hüsnü kabullerinden ve Antakya’ya verdikleri önemden dolayı Bahçeli ve Durmaz’a teşekkürlerini sundu. Ziyarette Antakya Belediyesi’nin çalışmaları ile ilgili MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye ve Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a brifing veren Başkan Yılmaz, ayrıca depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için de destek talebinde bulundu.

BAHÇELİ: ANTAKYA BİZİM DE ŞAHSİ MESELEMİZDİR

Antakya Belediyesi’nin sahadaki çalışmalarının takdire şayan olduğunu kaydeden MHP Lideri Devlet Bahçeli, “6 Şubat deprem felaketinde en büyük hasarı alan Antakya’da zorluklar içinde fevkalade işler çıkartan siz değerli başkanımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin banisi olan Yüce Atatürk’ün de dediği gibi Hatay/Antakya bizim de şahsi meselemizdir. Devletimizin her zaman depremzede vatandaşlarının yanında yer aldığını tekrardan hatırlatıyor, tüm Antakyalı vatandaşlarımıza bir kez daha başsağlığı dileklerimi iletiyorum” dedi.

Bahçeli, sık sık ziyaret ettiği Antakya’ya yakın zamanda da ziyaret gerçekleştireceğini kaydetti.

DURMAZ: ÖNCELİĞİMİZ ANTAKYA VE ANTAKYALI VATANDAŞLARIMIZDIR

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ziyaretinden memnuniyet duyduğu Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ile kent genelinde gerçekleşen çalışmaları değerlendirdi. Durmaz yaptığı konuşmada; “Antakya verdiği çok sayıda kayıp ve aldığı hasar ile hepimizin gönlünde büyük yara oldu. Önceliğimiz en ağır hasarın yaşandığı Antakya ve Antakyalı vatandaşlardır. Burada devletimizin tüm imkanlarını seferber ettiğini görüyoruz. Bizler de elimizden gelen her türlü desteği teşkilatlarımız aracılığıyla sürdürmeye devam edeceğiz. Antakya’ya kaliteli hizmetlerde bulunan siz değerli başkanıma ziyaretinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi. 

YILMAZ’DAN BAHÇELİ VE DURMAZ’A TEŞEKKÜR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakyalı vatandaşlara yardımların ulaşmasındaki desteklerinden dolayı başta Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli olmak üzere Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a ve tüm MHP ailesine teşekkürlerini sundu. Başkan Yılmaz ziyaret vesilesiyle yaptığı açıklamada, “MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendiyi ve Genel Başkan Yardımcımız Sn. Sadir Durmaz’ı makamlarında ziyaret ettik. Hüsnü kabullerinden ve şehrimize verdikleri önemden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan İzzettin Yılmaz, Antakya’da gerçekleşecek projeler konusunda tam destek aldığı MHP genel merkezi turundan memnun ayrıldı. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.