HATAYLI NAFİLE ÇİFTİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ!

HATAYLI NAFİLE ÇİFTİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ!

Hatay depreminden sonra evi yıkılan Sibel-Nebih Nafile çifti çocuklarıyla birlikte Ankara’ya zorunlu göç ettiler. Evleri yıkılan ve göçük altından kendi imkanlarıyla çıkan, bütün geçmişleri molozların arasında kalan Nafile Ailesi kızları Yağmur Akdoğan, damatları Tahsin Akdoğan ve dostlarının katkılarıyla evleri Ankara’da yeniden kuruldu ve yaşamlarına burada devam etmektedirler.
Aile dostları Yenimahalle Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu “hayırlı olsun” ziyareti sonrasında Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatrosunda oynanacak tiyatro oyununu beklemek için belediyenin çardağındaki bankta dinlenmek üzere geçtiklerinde Sibel Nafile, karanlıkta bir cüzdana denk geldi. Kime ait olduğuna bakmak için açığında bir miktar para, banka kartları, ehliyet ve kimlik kartı dolu olan cüzdanı hemen kapatıp, “çocuklarım gibi bir genç, Nebih lütfen bulalım ve teslim edelim.”Az önce bir arada oldukları Yenimahalle Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoglu’na telefonla ulaşırlar ve ekip bulundukları noktaya yönlendirilir. Tiyatro oyunu başlamak üzereydi. Sanat gelişmek için şarttı.
Emniyetten gelen ekip Sibel-Nebih Nafile çiftine teşekkür ederek cüzdanı teslim alır. Tiyatro oyunu bitene kadar cüzdan sahibi T.B.T bulunmuş ve eşyaları, parası tam olduğuna dair tutanak imzalatılmış, oyun bittikten sonra cüzdanı bulan Nafile çiftine gerekli bilgiler verilir ve teslim edildiğine dair tutanak imzalatılır.Emniyet görevlileri, Hataylı depremzede Nafile çiftine duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.