İSKENDERUN’UN KADERİ BU MU?

İSKENDERUN’UN KADERİ BU MU?

Hatay’da belediyeler arasındaki söz düelloları, suçlamalar artarak devam ederken İskenderun Belediyesi, başkalarını eleştirirken, kendi yaptıklarını ise görmezden geliyor.

Kendi ilçesindeki asfalt tesisini “Yarın asfalt bitecek” söylemi ile hurdaya çıkardığı söylenen Tosyalı’nın art arda yaptığı asfalt ihaleleri ile belediyeyi büyük zarara sürüklediği söylentisi ilçede kulaktan kulağa yayılıyor. Kendi asfalt tesisini kuran belediyelerin büyük bir zararı önlediği bir ortamda var olan tesisi kapatan Tosyalı’nın belediye bütçesine verdiği zarar vatandaşlar tarafından eleştirildi.

HEP KENDİNE Mİ ÇALIŞTI?

Başkan Tosyalı ile ilgili bir başka iddia ise şu yönde; “Azganlık Mahallesi sınırları içinde yer alan 80 dönüm deniz ve 500 dönüm sanayi arazisi üzerinde gerekli imar çalışmasını tez elden yaparak, 135 dönümlük orman arazisini lojistik üs olarak kullanmak adına kendi ortağı olduğu Tosyalı Holding’e imtiyaz sağlanmasının önünü açtı.”

VATANDAŞLAR HİZMET BEKLİYOR

İskenderunlu vatandaşlar, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın başkalarını eleştirmeden önce kendi ilçesini düzeltmesi gerektiğini söyleyerek şu hizmetleri talep ettiler;

-Azganlık Mahallesi başta olmak üzere imarsız bırakılan mahallerinin 1/1000 imar düzenlemesi,

-Kentin genel manadaki temizliği,

-Hurdaya çıkartılan asfalt plent tesisinin yeniden işler hale gelmesi,

-Atıl halde bırakılan sosyal tesislerin işler hale gelmesi,

-Sahil boyuna engelli WC yapılması

-Şehir merkezinin dışında kalan mahallelerin bakım ve onarımdan uzak cadde ve sokakların, temizliğinin sağlanması. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.