Meşale Gazetesi

ALTINÖZÜ BELEDİYESİ PATİLİ DOSTLARIMIZA YUVA KAZANDIRDI

ALTINÖZÜ BELEDİYESİ PATİLİ DOSTLARIMIZA YUVA KAZANDIRDI

Altınözü Belediyesi, vatandaşları belediye hizmetleriyle buluşturmanın yanı sıra hayvanlara yönelik çalışmalarıyla da takdir topluyor. Belediye, aşırı soğukta donma tehlikesi geçiren hayvanlara kulübe yaparak, doğada yiyecek bulmakta zorlananlara da yem vererek hayatta kalmalarını sağladı. Sokakta yaşayan hayvanların sahiplenilmesi konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlayan belediye, bu kapsamda hayvan sahiplenen vatandaşlara kulübe hediye etti. Altınözü Belediyesi, bu çalışmasıyla sokak hayvanlarının sıcak bir yuvada hayata tutunmasını sağlıyor.

SARI: FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTİYORUZ

Yaptıkları çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Tüm patili dostlarımızı soğuk kış günlerinde yalnız bırakmıyoruz ve ilçemizin genelinde kedi evlerimizle sıcak yuva sağlıyoruz. Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, çöpe atılan ahşap atıkları işleyip minik dostlarımız kediler için yuva haline dönüştürdü. Sokak hayvanları konusunda farkındalık oluşturmak ve bunları sahiplenmek isteyenlerin işlerini kolaylaştırmak istiyoruz. Bunu teşvik etmek için onlara belediyenin atölyesinde yapılan kulübe hediye ediyoruz. Bu kulübeler çok güzel ve şık. Ayrıca mama desteği veriyoruz. Sokak hayvanlarının kent, mahalle ve sokaklarda yaşama hakkı var. Vatandaşlardan ricam sokak hayvanları konusunda duyarlı olalım” dedi.

Sarı, özellikle kışın doğada yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlar için de yemleme çalışması yaptıklarını bildirdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.