SAADET PARTİSİ HEYETİNDEN YALÇIN’A ZİYARET

SAADET PARTİSİ HEYETİNDEN YALÇIN’A ZİYARET

Saadet Partisi GİK Üyesi deneyimli siyasetçi ve iş insanı Necmettin Çalışkan ve beraberindeki heyet Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ı ziyaret etti. Yayladağı temasları kapsamında Başkan Yalçın’a ziyaret gerçekleştiren Çalışkan’a Saadet Partisi İlçe Başkanı Mehmet Karagöz ve beraberindeki heyet eşlik etti. Yayladağı’ndaki hizmetlerden oldukça memnun olduğunu kaydederek Başkan Yalçın’ı tebrik eden Çalışkan, ayrıca gündemin öne çıkan başlıklarını da bu ziyaret vesilesiyle değerlendirdi. Yayladağı’na her gelişinde ilçenin biraz daha güzelleştiğine şahit olmaktan memnuniyet duyduğunu kaydeden Çalışkan kabulünden dolayı Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

BAŞKAN YALÇIN ÇALIŞKAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Saadet Partisi GİK üyesi Necmettin Çalışkan’ın Hatay için büyük bir değer olduğunu belirten Başkan Yalçın, ziyaretinden memnuniyet duyduğu Çalışkan’a teşekkür etti. Binlerce kişiye istihdam oluşturarak her kesimin takdirini toplayan Çalışkan’a iş ve siyaset hayatında başarılar dileyen Yalçın, ayrıca ilçede devam eden projelerle ilgili bilgilendirmede de bulundu. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.