ALTINÖZÜ RENGARENK UÇURTMALARLA KAPLANDI

ALTINÖZÜ RENGARENK UÇURTMALARLA KAPLANDI

Hatay Valiliği himayelerinde Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesi organizasyonuyla çocuklar uçurtma şenliğinde buluştu.

Altınözü Stadyumunda yürütülen “Hayallerimize Uçuyoruz” Uçurtma Uçurma etkinliğinde geleceğimizin teminatı çocuklarımız gönüllerince eğlendi. Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner, İlçe Spor Müdürü Ahmet Zümre ve kurum amirlerinin de katıldığı programda çocuklar uçurtmalarını uçurarak eğlenceli bir gün geçirdi.

SERT: “SİZLER BU MİLLETİN UMUDU VE IŞIĞISINIZ”

REKLAM ALANI

Programda kendisi de uçurtma uçurarak çocukların eğlencesine ortak olan Kaymakam Sert yaptığı açıklamada; “Hatay Valiliğimiz himayelerinde “Yüreğimizdeki Işık Projesi” kapsamında Kaymakamlığımız ve Belediyemiz organizasyonu ile Altınözü Stadyumunda yürütülen “Hayallerimize Uçuyoruz” Uçurtma Uçurma etkinliğinde geleceğimizin teminatı çocuklarımız gönüllerince eğlendi.Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımız, sizler bu milletin umudu ve ışığısınız” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.