ARSUZ‘DA ÇİLEK HASADI BAŞLADI

ARSUZ‘DA ÇİLEK HASADI BAŞLADI

Her köşesi ayrı bir cennet olan, her tür meyve ve sebzenin yetiştirilebildiği bir iklime ve coğrafyaya sahip olan ilçemizde şimdi de manavları rengarenk süsleyen mis gibi çilek hasadı başladı.

Kaymakam Musa Sarı Arpaçiftlik Mahallesinde Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ergün Çolakoğlu ve İlçe Müdürü Serkan Yılmaz ile birlikte çiftçilerin hasadına eşlik etti.

Kaymakam Sarı , gerek sahada çalışan beylerle, gerekse de kasalara istif yapan hanımlarla bir süre sohbet ederken genelgeler doğrultusunda tarımda üretimin durmayarak devam ettiğini, çiftçinin mallarının değer kaybına uğramaması için gereken kolaylığı gösterdiklerini, yıl içerisinde İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce de gerekli teknik desteğin sağlandığını, rekoltenin de fiyatın da çiftçiyi memnun edecek düzeyde olduğunu ifade eden Kaymakam Sarı ve İl Müdürü Ergün Çolakoğlu çiftçilere hayırlı ve bol kazançlı hasatlar dilediklerini ifade ettiler.

Çiftçiler ve çalışanlar da ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı Kaymakam Sarı ve tüm misafirlere teşekkür ettiklerini belirttiler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.