ALTINÖZÜ’MÜZÜ YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ

ALTINÖZÜ’MÜZÜ YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçeye bağlı Babatorun Mahallesi’nde inşa edilen 25 köy evinin anahtar teslimi töreniyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yaşanan büyük felaketin ardından en önemli amaçlarının Altınözü ilçesini en güzel haliyle yeniden ayağa kaldırmak olduğuna vurgu yapan Başkan Sarı, arsa sorunu çözülen diğer mahallelerdeki köy tipi evlerin hızla inşa edilerek vatandaşları güvenli evlere kavuşturacaklarını ifade etti.Başkan Sarı, “Babatorun Mahallesi 25 Köy Evi Anahtar Teslim Töreni’ni gerçekleştirdik.  Asrın felaketinin ardından Altınözü’müzü en güzel haliyle yeniden ayağa kaldıracağız.  Gönülden gönüle, tüm acılarımızı tüm yaralarımızı hep birlikte saracağız. Elhamdulillah biz güçlü bir ülke, güçlü bir milletiz” dedi.

DİĞER MAHALLELERDE DE VATANDAŞ EVİNE KAVUŞACAK

Ailelerin evlerine kavuşma sevincini paylaştıklarını dile getiren Başkan Sarı, “6 Şubat asrın felaketi depremde evleri yıkılan ve ağır hasar gören hemşehrilerimiz için Babatorun Mahallemizde tamamlanan köy tipi evlerin ilk etabını hak sahiplerine teslim etmenin sevincini ailelerinizle birlikte paylaştık. Arsa sorunu çözülen diğer mahallelerimizdeki köy tipi evlerin hızla yapımına başlayıp hak sahiplerimizi güvenli evlerine kavuşturacağız inşallah” diye konuştu.

Konuşmasında teşekküre de yer veren Başkan Sarı, “6 Şubat’ta asrın felaketinin yaşandığı ilk andan itibaren Devletimizin ve Milletimizin varlığını her an hissettiğimiz bu günlerde başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyor, hak sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Babatorun Mahallesi Köy Konutları anahtar teslim törenine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk, Milletvekili Hüseyin Yayman, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. 

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.