BAŞKAN YILMAZ, ANTAKYA’YI SANATLA AYAĞA KALDIRACAK

BAŞKAN YILMAZ, ANTAKYA’YI SANATLA AYAĞA KALDIRACAK

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, depremle yıkılan kenti sanatla ayağa kaldırmak için tüm vatandaşları sanatsal etkinliklere davet etti.

Başkan Yılmaz, ilk olarak bugün gerçekleşecek olan Cumhuriyetin 100. Yılında Mevlana Seması, ardından ise 21-22 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan 1. Akdeniz Bienali ve Çağdaş Sanat çalıştayına tüm vatandaşları davet etti. Açılışı dün gerçekleştirilen 1. Akdeniz Bienali ve Çağdaş Sanat çalıştayı ve bugün gerçekleşecek olan Mevlana Seması programlarıyla ilgili açıklama yapan Başkan Yılmaz; “Cumhuriyetin 100. Yılında Mevlana Seması ile birlik beraberlik çatısı altında buluşuyoruz.

Konya Büyükşehir Belediyesi Sema ekibinin muhteşem gösterisine tüm halkımız davetlidir. Yer: Antakya Bilim Merkezi – Bağrıyanık Mahallesi Kışla Karşısı Tarih: 18 Ekim Çarşamba Saat: 19.00. Çukurova ve Akdeniz Bölgesinde yeni başlangıçlara doğru adımları temsil edecek olan 1. Akdeniz Bienali ve Çağdaş Sanat çalıştayında buluşalım. Program: 21 – 22 Ekim 2023 Saat: 10.00 – 18.00

Yer: Saray Caddesi” ifadelerini kullandı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.