AMACIMIZ GÖNÜLLERE GİREBİLMEK

AMACIMIZ GÖNÜLLERE GİREBİLMEK

Antakya Belediye Başkanlığına büyük teveccühle seçilen ve tüm kenti kucaklayıcı projeleriyle her kesimin takdirini kazanan Başkan İzzettin Yılmaz, kente altın çağını yaşatıyor. Her projesinde vatandaş odaklı çalışan, vatandaşın sorunlarının çözümü için gecesini gündüzüne katan Başkan Yılmaz, Hatay Valiliği öncülüğünde Antakya Belediyesi ev sahipliğinde düzenlediği dev organizasyon ile yeniden gönüllerde taht kurmayı başardı.

Oğuzhan Koç Konseri Festivale Damgasını Vurdu 

Antakya Lezzet Festivali’nin son gününde sahne alan şarkıcı Oğuzhan Koç’un konseri binlerce vatandaşın yoğun ilgisi ile festivale adeta damga vurdu. En sevilen şarkılarını seslendirerek Antakyalılara keyifli saatler yaşatan Oğuzhan Koç, sesi ve enerjisi ile dinleyenlerden büyük alkış aldı. Konserin sonunda Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz şarkıcı Oğuzhan Koç’a çiçek takdiminde bulunarak teşekkürlerini iletti. 

Vatandaşlardan Başkan Yılmaz’a Teşekkür

Programlara katılan ve oldukça eğlenen vatandaşlar programdan dolayı Başkan İzzettin Yılmaz’a teşekkür ettiler. Her detayın profesyonelce düşünülüp uygulandığı etkinlikler tam not almayı başardı.Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, gerçekleştirilen programlardaki amaçlarının vatandaşların gönlüne girebilmek olduğunu kaydetti. Her zaman Antakya lezzetlerini dışarıya taşıdıklarının altını çizen Başkan Yılmaz, bu sefer amaçlarının vatandaşları Antakya’ya çekmek olduğunu belirtti. Başkan Yılmaz açıklamasında; “Biz Antakya’ya çok şey borçluyuz. Ne yapsak azdır. Bu program oldukça coşkulu ve kalabalık geçti. Bunun gibi daha çok programları da inşallah halkımız için düzenleyeceğiz. Her zaman lezzetlerimizi farklı şehirlere taşıyorduk. Bu seferki stratejimiz vatandaşları kentimize çekmekti. Bunu da başardık. İl dışından binlerce vatandaşı ağırladık. Bugün gerçekleşen Oğuzhan Koç konseri ile de organizasyonumuzu noktaladık.Programlarımızda emeği geçen başta Valimiz Rahmi Doğan olmak üzere tüm katılımcılara ve hizmetkarı olduğumuz değerli halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan çok daha iyi programları düzenlemeye, halkımız için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.Organizasyonlar, tüm katılımcılardan tam not aldı.Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.