ANLAROĞLU BAKLAVA ÇALIŞMALARINA START VERDİ

ANLAROĞLU BAKLAVA ÇALIŞMALARINA START VERDİ

Yaşanan asrın felaketi sonrası çalışmalarına zorunlu ara veren Anlaroğlu Baklava çalışmalarına start verdi. Bir çok şubesinin enkaz altında kaldığı işletme kısa sürede toparlanarak muhteşem tatlı lezzetleri ile müşterilerini buluşturdu. İlk olarak İskenderun’da faaliyete başlayan Anlaroğlu Baklava hemen sonrasında Samandağ’a açtığı şubesi ile hizmetine kaldığı yerden devam etti.

Herkes gibi kendilerinin de büyük acılar ve kayıplar yaşadığını ifade eden Anlaroğlu Baklava’nın genç işletmecisi Serkan Anlar yaptığı açıklamada:” Öncelikle hepimiz için büyük geçmiş olsun demek istiyorum. Kayıplarımıza Allah’tan rahmet ailelerimize de sabırlar diliyorum. Kendi sektöründe bölgenin başarılı firmalarından biri olan Anlaroğlu Baklava kısa sürede toparlanarak faaliyetlerine start vermiştir. İlk olarak İskenderun’da muhteşem bir şube ile çalışmalarımıza başladığımız işletmemizde Samandağ şubemiz ile devam ettik. Hedefimiz çok kısa bir süre zarfında Antakya’da da çalışmalarımıza start vermek Damaklarda muhteşem lezzet bırakan tatlıların mimarları ustalarımız ve bizler görevimizin başındayız. Herkesi şubelerimize muhteşem tatlı lezzetlerimiz için bekliyoruz.” dedi.

İsmet İnönü cad (Fener caddesi) İskenderun ve Dr Alaaddin cad A101 yanı Samandağ’da faaliyet gösteren Anlaroğlu Baklava’nin iletişim numarası 444 70 29

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.