BAŞKAN SARI: ALTINÖZÜ’MÜZÜN HER KÖŞESİNİ ESER VE HİZMETLERLE DONATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

BAŞKAN SARI: ALTINÖZÜ’MÜZÜN HER KÖŞESİNİ ESER VE HİZMETLERLE DONATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık ve MHP Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk ile birlikte ilçeyi karış karış dolaşarak vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Son olarak Yunushan, Yenihisar, Yanıkpınar, Dokuzdal, Karbeyaz, Erbaşı, Kılıçtutan, Hacıpaşa, Mayadalı, Ziyaret, Kıyıgören ve Boynuyoğun mahallelerine giden Cumhur İttifakı heyeti muhtarlar, muhtar adayları ve vatandaşlarla bir araya gelerek ilçeye yapılan ve yapılması planlanan hizmetleri konuştu. Gittiği her yerde vatandaşların teveccühü ile karşılaşan Başkan Sarı, ilçenin dört bir yanını eser ve hizmetlerle donatma amacıyla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

YENİ DÖNEMDE TÜM EKSİK İŞLER TAMAMLANACAK

Kapı kapı dolaşarak Altınözü’ne hizmet etmek için bir kez daha vatandaşlardan yetki istemeye devam edeceklerini aktaran Başkan Sarı, gittiği her yerde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için de Mehmet Öntürk’e destek istedi.

Yeni dönemde HBB işbirliği ile ilçedeki tüm eksik hizmetleri tamamlayacaklarını aktaran başkan Sarı, “Girmedik gönül, uğramadık sokak bırakmayıp, hemşehrilerimizin helal oylarıyla yeniden Altınözü’müze hizmet etmeye talibiz. Bizi samimiyetle ağırlayan hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Altınözü’müzün her köşesini eser ve hizmetlerle donatmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.