Meşale Gazetesi

ANTAKYA BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

ANTAKYA BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

“Antakya Belediyesi 3 günlük yasakta çalışmalarına ara vermiyor”

Yılbaşı dolayısıyla 3 günlük sokağa çıkma yasağını fırsat bilen Antakya Belediyesi, Başkan İzzettin Yılmaz’ın talimatıyla, deneyimli ekibiyle kent genelinde ilaçlama, temizlik ve bakım çalışmalarını hızlandırdı. Destek Hizmetleri ekibinin de çalışmalarıyla mahallelere otobüs durakları eklendi, temizlik, moloz temizleme, konteyner ekleme ve ilaçlama çalışmaları gerçekleştirildi. Başkan İzzettin Yılmaz’ın tertemiz bir Antakya sloganıyla başlattığı çalışmalar kapsamında Mansurlu Mahallesi’ne 2 otobüs durağı eklendi. Temizlik işleri Müdürlüğü personellerinin çalışmalarıyla Saray Caddesi, Bohşin, Akevler, Ekinci, Akasya Mahallesi pazar alanı, Balıkçılar Pazarı’nda temizlik çalışmaları gerçekleştirildi. Saray Caddesi eski Antakya Sokakları girişinde bulunan inşaat atıkları temizlendi.

İLAÇLAMA ÇALIŞMALARIYLA SOKAKLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

Destek hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde, koronavirüs ile mücadele çalışmaları kapsamında mahallelerde ilaçlama çalışmaları gerçekleştirildi. Halk sağlığını ön planda tutan Başkan Yılmaz’ın direktifleri doğrultusunda çevreye duyarlı ilaçlarla yapılan ilaçlama işlemleri ile mahalleler salgın riskinin azaltıldığı alanlara dönüştü. İlaçlama çalışmaları General Şükrü Kanatlı Mahallesi, Stadyum civarında, Akevler ve Ekinci Mahalleleri’nde gerçekleştirildi.

ÇÖP KONTEYNERLERİ YERLEŞTİRİLDİ

Antakya’da belirlenen alanlara çöplerin düzenini sağlamak amacıyla çöp konteynerleri yerleştirildi. Güllübahçe Mahallesi Silahlı Kuvvetler Caddesi ile Cumhuriyet Mahallesi Gündüz Caddesi’ne yerleştirilen çöp konteynerleri ile vatandaşların çöplerini gelişigüzel atmalarının önüne geçilmesi amaçlandı. Çalışmaların Antakya’nın daha güzel hale gelmesi için devam edeceğini belirten Başkan Yılmaz, çalışmalarda emeği geçen tüm ekibe teşekkür etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.