YAYMAN’DAN TEŞEKKÜR TURU

YAYMAN’DAN TEŞEKKÜR TURU

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, seçimden seçime değil, daima milletinin yanında yer almaya devam ediyor. Yayman teşekkür gezilerine ara vermeden sürdürüyor.

Çalışmak benim şiarımdır anlayışı ile vatandaşların iyi günlerinde olduğu gibi kötü günlerinde de yanlarında olmaya devam eden Yayman, Kırıkhan ve Hassa ilçelerinde ziyaretlerini sürdürdü.
Ayak basmadık mahalle, sıkmadık el bırakmayan Milletvekili Yayman, milletin derdiyle hemhal olup, vatandaşların isteklerini dinleyerek uygun çözümler üretiyor.
Kendisine iletilen sorunları anında Ankara’yı arayarak çözümler buluyor. Bu yaklaşım vatandaşta büyük sevgi ve ilgi görüyor..14 ve 28 Mayıs seçimlerinde vatandaşların kendilerini dinleyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri şartsız destekten dolayı minnettar olduğunu belirten Milletvekili Yayman, şimdi vatandaşlarımızı dinleme zamanı olduğunu belirtti.
Bu gezilerin amacının vatandaşların sorunlarını yakından duymak ve sorunlara uygun mikro çözümler üretmek olduğunu ifade etti.
YAYMAN’A YOĞUN İLGİ VAR

Milletvekili Yayman’ın baba ocağı olan Kırıkhan’da ziyaretlerde bulunduğu Alaybeyli, Karaelmaslı, Alibeyçağlı, Balarmudu, Saylak, Bektaşlı ve Dedeçınar Mahalleleri’nde vatandaşlar Yayman’a yoğun ilgi gösterdi. Kırıkhan’ın her sorununu kendi sorunu gibi üstlenerek çözüm üreten Milletvekili Yayman’a teşekkürü ziyaretlerine yoğun ilgi göstererek eden vatandaşlar, Milletvekili Yayman’ın TBMM’de kent sorunlarına yönelik çalışmalarından memnun olduğunu belirterek kendisine her zaman tam destek olmaya devam edeceklerini kaydettiler.Ziyaretlerine belediye başkanı Ayhan Yavuz, ilçe başkanı Ömer Erdal Çelik ve muhtarlar katıldı.

HASSA DAİMA REİSİN YANINDA
Milletvekili Yayman, Hassa’da da yoğun ilgi ile karşılandı. İlçeye bağlı Aktepe Mahallesi, Akkülek, Hanobası, Mazmanlı, Gülkent, Buhara, Sugediği, Ardıçlı, Hacılar, Tiyek ve Dedemli Mahalleleri’nde ziyaretler gerçekleştiren Milletvekili Yayman’a dün olduğu gibi bugün ve yarın da desteklerinin süreceğini belirten Hassalı vatandaşlar, ilçeye gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı da teşekkürlerini sundular. Milletvekili Yayman, TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte başladığı Hatay turunda her gün farklı noktalarda vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.