MİLLETVEKİLİ ÖZEL ÇALIŞIYOR, HATAY KAZANIYOR

MİLLETVEKİLİ ÖZEL ÇALIŞIYOR, HATAY KAZANIYOR

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel, çalışmalarıyla Hatay’da da genel merkezde de takdir toplamaya devam ediyor.

AK Parti çatısı altında başladığı siyaset yolculuğunda önemli görevleri başarıyla gerçekleştiren ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine duyduğu güven ile 2. Dönem milletvekilliğini sürdüren Milletvekili Özel, Hatay’a yapılacak yatırımlardaki takipçiliği ve işbitiriciliği ile adını duyurdu. İskenderun’da Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile uyumlu çalışmaları neticesinde tarihte yapılmayan yatırımları ilçeye kazandıran Milletvekili Özel, İskenderun’u dünya kenti yapma yolunda hızla ilerliyor.

HATAY’IN ÇALIŞKAN ARISI OLDU

Hatay’ın 15 ilçesine yönelik çalışmaları ve bitmeyen enerjisi ile arı gibi çalışan Özel, vatandaşların da en beğendiği vekiller arasında yer alıyor. Çalışmalarıyla Hatay’a değer katan projelere imza atan Milletvekili Özel, her fırsatta sorunlarını dinlediği vatandaşların hiçbir sorununu çözümsüz bırakmıyor.

Temposu ile imrenilen gece gündüz ne zaman ihtiyaç olsa ulaşılabilen ender milletvekillerinden olan Abdulkadir Özel, çalışıyor, Milletvekili Özel’in çalışmalarıyla Hatay kazanmaya devam ediyor.

Haber.Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.