“KİMSEYE VERİLMİŞ SÖZÜMÜZ YOK”

“KİMSEYE VERİLMİŞ SÖZÜMÜZ YOK”

İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, önümüzdeki yerel seçimler öncesinde belediye başkan adaylığı konusunda hiç kimseye söz verilmediğini belirtti.

Partinin başarısı dolayısıyla bazı isimlerin İYİ Parti ile anılmasının normal olduğunu kaydeden Çirkin, yerel seçimler öncesinde herkesin parti başarısı için çalışacağını kaydetti.

ADAYLIK KARARINI GENEL MERKEZİMİZLE BİRLİKTE VERECEĞİZ

Milletvekili Çirkin yaptığı açıklamada; “Yaklaşan yerel seçimler elbette ki herkesin gündeminde. Kim, kimle ittifak yapacak, hangi partinin adayı kim olacak, BŞB’ni kim alacak gibi birçok kesimi ilgilendiren konular bunlar. Elbette konuşulması normal. Başka siyasi partilerin işine karışmayız. Biz kendi partimizle ilgiliyiz. Dönen bazı sözler üzerine şunu ifade etmek isteriz. İYİ parti olarak başta Antakya olmak üzere her yerde en iyi sonuçları almak üzere, hiç kimseye önden bir söz vermeden çalışmasını yapacaktır. Şu ana kadar da verilmiş bir sözü yoktur. Bu kesindir!!! Kişilerin haricinde siyasi partilere de verilmiş bir sözümüz yoktur. Elbette birçok değerin biz de adının geçmesi onur vericidir. Ancak biz başta Genel Merkezimiz olmak üzere teşkilatlarımızla bütünüz ve kararı birlikte veririz. Ayrıca halkımızın beklentileri de bizim için en ön plandadır. Hatay gibi yıkılmış bir ilin kaderinde söz sahibi olmak büyük sorumluluk gerektirir, bunun da farkındayız. Deprem zaten birinci gündemimiz, ancak yerel idarecilerde bu büyük yaraların sarılmasında etkili olacaktır diye düşünüyoruz. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.