ANTAKYA EĞİTİMİNE TECİMEN İMZASI

ANTAKYA EĞİTİMİNE TECİMEN İMZASI

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, 6 Şubat deprem felaketinin Antakya’da eğitime verdiği hasarı ortadan kaldırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Okulları 6 Şubat öncesinde eğitim öğretime uygun hale getirmek amacıyla güçlendiren, bu sayede çok sayıda okul binasının ayakta kalmasını sağlayan Tecimen, hasar gören okulları da yeni döneme hazırlamak için yaz tatili boyunca tam mesai yaptı. Okulları tek tek gezerek çalışmaları inceleyen Tecimen, yetkilileri durumun hassasiyeti konusunda bilgilendirerek okulların eğitim dönemine yetişmesi için elinden gelen çabayı gösterdi.

ANTAKYA’DA ÖĞRENCİLER TECİMEN’E EMANET

Kaliteli eğitimin, kaliteli eğitmenler eliyle gerçekleştirileceğini bilen Müdür Tecimen, bu kapsamda eğitimcilerin de kente adaptasyonu kapsamında eğitimcilerle bizzat ilgilendi. Deprem şartlarında öğrencilere en sağlıklı eğitimin verilmesi amacıyla eğitimcileri bilgilendiren Tecimen, “Antakya’nın 40’tan fazla mahallesi yok olmuşken, bu şartlarda Antakya’da eğitim vermeyi seçen öğretmenlerin adını tarih yazacaktır. Bu şartlarda öğrencilerimize en kaliteli eğitimler verilirken, her eksiğinizde yanınızda beni göreceksiniz. Öğrencilerimiz önce Allah’a, sonra sizlere emanettir” diyerek eğitimcilere duyduğu güveni ortaya koydu.

TECİMEN ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Antakya’da eğitim öğretim dönemi sonuna dek okul ziyaretlerini sürdürecek olan Tecimen, tüm eksiklerini tespit ettiği okulların ihtiyaçlarının karşılanması için de kurumlar nezdinde girişimlerde bulunmaya devam edecek.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.