BAK: SPORDAN ASLA KOPMAYIN

BAK: SPORDAN ASLA KOPMAYIN

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, gençlere Sivil Toplum Kuruluşları’nda görev almaları çağrısında bulunarak, “STK’lar toplumun vicdanıdır. Eğer bir kulüpte yöneticilik yapıyorsan, mahallede bir çocuğu alıp sahaya götürüp onun antrenman yapmasını sağlıyorsan, onu kötü alışkanlıklardan uzak tutuyorsan doğru şeyler yapıyorsun.” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünce (KYGM) bu yıl 8’incisi düzenlenen Tematik Kış Kampları, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla başladı.

Bakan Bak, farklı illerdeki GSB Yurtlarından gelerek İstanbul’da düzenlenen İnsan Hakları ve Hukuk Kampına katılan üniversite öğrencileriyle buluştu. Kampa Sayıştay Başkanı Metin Yener de katıldı.

BAKAN BAK GENÇLERE SESLENDİ

Kampın açılış programında gençlere seslenen Bakan Bak, “Burada güzel bir atmosfer, güzel bir ortam var. Ben de çok faydalandım. Sizler çok kıymetlisiniz. Özellikle önümüzdeki yıllarda bu devleti yönetecek siyasal bilimlerdeki, hukuktaki arkadaşlarımız olarak değerlisiniz. Sizlerin bu kampta değerli bilgiler kazanacağınıza inanıyoruz. Bana göre çok verimli. Ben de özellikle parlamentoda görev yaparken eski parlamenterler ve eski bakanlarla yaptığımız sohbetlerde onların devlet ve siyaset tecrübelerinden faydalandım. Onların tecrübelerini aktarmalarını çok kıymetli buluyorum. Bürokraside, siyasette görev yapmış, hukukta belli noktalara gelmiş kişilerin bilgileri çok kıymetli. Sizlere yeni bir ufuk, yeni bir bakış açısı kazandıracaktır.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.