MEHMET ŞAH VAKIF İŞHANI YIKILARAK "YEŞİL ALAN" OLMASINA VALİLİKTEN YEŞİL IŞIK

MEHMET ŞAH VAKIF İŞHANI YIKILARAK "YEŞİL ALAN" OLMASINA VALİLİKTEN YEŞİL IŞIK

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin Köprü Meydanı’nda bulunan Mehmet Şah Vakıf İşhanı’nın yıkılarak yerine yeşil alan yapılmasına yönelik girişimlerini sürdürüyor.ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin 11.03.2020 Çarşamba günü açılışı yapılan 4. Hatay Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarı’ndaki açılış konuşmasında Mehmet Şah Vakıf İşhanı yıkılarak “Yeşil Alan” olması konusunu bir kez daha Hatay kamuoyunun gündemine getirmişti.Başkan Çinçin konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Önümüzdeki günlerde Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclisinde grubu bulunan tüm siyasi partilerin İl Başkanlıkları ATSO Yönetim Kurulu tarafından ziyaret edilecek. Bu ziyaretlerdeki amacın Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi’nde tüm siyasi partilerin oy birliği ile “Yeşil Alan” olarak ilan edilen Mehmet Şah Vakıf İşhanı ile ilgili karara ve Meclis İrade’sine sahip çıkmaları çağrısında bulunulacak” dedi.Başkan Çinçin ATSO olarak konuyu hassasiyetle takip edeceklerini kamuoyuna bir kez daha bildirmek istediklerini duyurdu.

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’in girişimlerine istinaden Hatay Valisi Rahmi Doğan konuya duyarlılık göstererek Mehmet Şah Vakıf işhanının mevcut işyeri rayiç bedeli karşılığında bir yer gösterilmesi halinde buranın yeşil alan olabilmesi için Ankara’da girişimlerde bulunacağını ve gerekli çalışmayı yapacağını konuşmasında dillendirmesi mevcut yerin yeşil alan olmasına dair yeşil ışık yaktığını gösterdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.