LİGLER ERTELENDİ!

LİGLER ERTELENDİ!

Ankaragücü – Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından Başkent ekibinin Başkanı Faruk Koca’nın hakem Halil Umut Meler’e yönelik yumruklu saldırısı sebebiyle olağanüstü toplanan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, tüm liglerde maçların ertelenmesi kararını aldı.

Yapılan toplantının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Mehmet Büyükekşi, “Tüm liglerdeki maçları süresiz olarak erteledik. Bu yapılan saldırı Türk futbolu adına utanç gecesi. Türk futbolunun bunları hak etmediğini düşünüyoruz” ifadelerine yer verdi.

Saldırının ardından Antalyaspor da açıklama yaparak, “Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı kınayan Antalyaspor, “MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından maçın hakemi Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı asla kabul etmiyor ve şiddetle kınıyoruz.

Spor sahalarında her türlü şiddete karşı olduğumuzu belirterek TFF, MHK ve hakemimiz Halil Umut Meler’e geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” açıklamasını yaptı.Haber Merkezi

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.