HATAY ÜLKÜ OCAKLARI SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

HATAY ÜLKÜ OCAKLARI SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner’in öncülüğünde sürdürülen “Şehit Ruhi Kılıçkıran Yaz Kampı” kapsamında öğrenciler sokak hayvanlarına mama verdi.

Sıcak havalarda susuz ve yemeksiz kalan sokak hayvanlarını tek tek dolaşan öğrenciler, yanlarında getirdikleri mama ve suları sessiz dostlarımıza verdi. Ülkü Ocakları İl Başkanlığınca sahipsiz hayvanlar için belirli noktalara da mama ve su bırakıldı.

BAŞKAN DÖNER HATAYLILARI DA FARKINDALIĞA DAVET ETTİ

Can dostlarını unutmadıklarını aktaran Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını dile getirdi. Hataylıları da sokak hayvanlarına destek olmaya davet eden Döner, şunları kaydetti: “Dünyada yaşayan tek canlıların insanlar olmadığını unutmamalıyız, özellikle aşırı artan hava şartlarını göz önünde bulundurarak Rabb’imizin sessiz kulları olan hayvanları hatırlamalıyız.

Doğanın, tabiatın kurdundan kuşuna kadar bütün canlıların değerini anlayan insanlarız. Özellikle sokak hayvanlarımız sıcak havalarda yiyecek bulmakta çok zorlanıyor. Bizlerde gönüllü arkadaşlara şehrin çeşitli yerlerine mama bıraktırdık. Bu sıcak yaz günlerinde sokak hayvanlarımıza sahip çıkacağız. Ülkücü ahlaka mazlum olana sahip çıkmak yakışır. Bizler üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Bu düşünce ile yola çıkarak başlattığımız etkinliğe uzun bir yaz vakti boyunca devam edeceğimizi bildirerek Hataylı hemşehrilerimizin bahsedilen noktada üzerlerine düşenleri yapacağı temennisinde bulunuyorum.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.