Meşale Gazetesi

ATSO, FENERBAHÇE HEYETİNİ AĞIRLADI

ATSO, FENERBAHÇE HEYETİNİ AĞIRLADI

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Süper Lig 23’üncü haftada Hatayspor ile oynayacakları maç için Hatay’a gelen Fenerbahçe yöneticilerini ağırladı.

ATSO hizmet binasında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Kulüp Başkan Yardımcısı Erol Bilecik ve Kulüp Yöneticilerinin ağırlandığı ziyarete AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu ve Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz de eşlik etti.

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, Fenerbahçe gibi köklü bir camianın başkan ve yöneticilerini medeniyetler şehri Hatay’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederken Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Başkan Yardımcısı Erol Bilecik ve beraberlerindeki yöneticiler ATSO tarafından kurulması planlan Hatay Devlet Müzesinin eserlerinin bir kısmını inceleme fırsatı buldu.

HATAY’IN LEZZETLERİNE TAM PUAN

Başta künefe olmak üzere, Antakya sürkü (çökeleği), kağıt kebabı, tuzlu yoğurt ve Samandağ neyi gibi önemli ürünlerin coğrafi işaretlerinin alınmasında başrol oynayan ATSO, bu değerleri Başkan Koç’a tanıttı.

Konuyla ilgili kendisine verilen bilgileri dikkatle dinleyen Başkan Koç, gastronomi alanında coğrafi işareti alınan ürünlerin tadına tek tek baktı. Hatay’ın lezzetlerini çok beğendiğini dile getiren Başkan Koç, böylesi önemli değerlerin coğrafi işaretinin alınmış olmasının oldukça değerli olduğuna vurgu yaptı.

ATSO Başkanı Çinçin, Ali Koç’a ve Erol Bilecek’e Samandağ neyi ve ATSO’nun iştiraki olan Antakya Mobilya Ortak Üretim Merkezi’nde üretilen Fenerbahçe logo işlemeli ayna hediye etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.